nlc.hu
Trend

Sértődött BMW-s az 51-es úton

Tahó BMW-s tartotta fel a teljes 51-es utat

Csak másodszorra sikerült megelőznie egy közútkezelőt, megszívatott hát mindenkit.
BMW-s az 51-es úton

Az elmúlt évek legszánalmasabb hisztijét produkálta egy BMW-s az 51-es úton hétfőn. (Nem szeretnénk autórasszistaként hergelni senkit ezen autómárka tulajdonosai ellen, de ha egyszer tényleg BMW-s volt.) Ha jól értjük, az történt, hogy az 51-es úton, egy piros lámpa után meg akart előzni egy közútkezelő autót a záróvonal ellenére, amiből majdnem baleset lett, így nem sikerült megelőznie. Később ezt pótolta, de ekkor már annyira meg volt sértődve mindenkire, hogy a csodálatos autójával képtelen volt beelőzni egy szerencsétlen közútkezelőt, hogy 30-as, 40-es sebességgel tartotta fel a mögöttel feltorlódó kocsisort. 

A BP-i Autósok Közösségének olvasója – aki a videót is küldte – így írja le az esetet:

“A lámpától elindulva, a BMW-s megpróbált a közútkezelő járműve elé hajtani, a záróvonalat figyelmen kívül hagyva. Mivel az úton volt egy kis “S” ívű kanyar – amit a közútkezelő járműve követett is -, egy sikertelen előzés lett a BMW-s manőveréből, mert egy szemből jövő piros 3-as Mazda sofőrje majdnem az árokban kötött ki – a kormány félrerántása végett -, hogy ne történjen frontális ütközés. Így mindenki sikeresen tovább tudott haladni.”

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top