nlc.hu
Trend

Cindy Crawford pózol a brazil Vogue címlapján - képek

55 évesen is nagyon dögös Cindy Crawford, a brazil Vogue címlapján pózol – képek

Cindy Crawford a mai napig az egyik legkeresettebb modell, brutális gázsiért dolgozott régen, és ma is.
Cindy Crawford

A kilencvenes évek szupermodell éra egyik nagy csillaga, akit Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel együtt azon kevés szupermodellek közé sorolnak, akik minden pénzt megértek a divatszakma krémjének.

Cindy Crawford a modellkedést egy ideig nem helyezte a tanulmányai elé, már a középiskolában is nagyon jól tanult, az egyetemen is jó eredményeket ért el, ám a mérnöki diploma megszerzése végül elmaradt és helyette inkább modellkedésre fókuszált. Nem volt rossz befektetés, hiszen pár éven belül a legnagyobb divattervezők dolgoztatták, divatmagazinok címlapjain pózolt, és az első igazi szupermodellek elit csoportjába került. Szerepléseiért csillagászati összegeket kapott, és ő az a szupermodell maradt, aki sosem veszített értékéből, a mai napig vannak jócskán felkérései.

Ezúttal a brazil Vogue címlapján és belső oldalain szerepel.

A szupermodell bevallása szerint fiatal korában nem sokat foglalkozott az egészséges étkezéssel, sokszor hamburgert, sült krumplit evett, és dohányzott.

„Ahogy öregedsz, rájöttél, hogy ki vagy, de arra gondolsz: »Ez már nem az, ahol régen volt!« Talán ez a lényeg – a bizonytalanságok.” Crawford két gyermeke, Presley (21) és Kaia (19) – az ő nyomdokaiba lépett, mindketten szerződést kötöttek a legjobb modellügynökségekkel, Kaia pedig rendszeresen szerepel a legnagyobb divatházak bemutatóin, és a legnívósabb divatlapok oldalain.

Itt például az olasz Vogue címlapján pózol:

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top