nlc.hu
Trend

Nem kizárt, hogy 40 holttest is rejtőzhet az exrendőr kertjében

Legalább 24 nő holttestét találták meg egy volt salvadori rendőr kertjében

Tíz éve szedhette áldozatait az El Salvador-i bűnszervezet

Akár 40 holttest is lehet annak az El Salvador-i volt rendőrnek, Hugo Ernesto Osorio Cháveznek a kertjében, akit néhány nappal ezelőtt vettek őrizetbe – írja a Telex. A lap értesülései szerint eddig 24 nő holttestét találták meg az 51 éves férfi házánál. A rendőrök szerint nem magányos elkövetőről, hanem egy bűnszervezetről van szó, amely már több mint egy évtizede aktív. 

A helyi ügyészség szerint Chávez kertjében 9, 7, de kétéves kislányok holttestének maradványait is megtalálták. A férfit azután vették őrizetbe, hogy felmerült a gyanú, amely szerint megölt egy 57 éves nőt és annak 26 éves lányát. A férfi – aki elismerte a gyilkosságokat – ellen korábban már nyomoztak szexuális bűncselekményekkel kapcsolatban, a Getty információi szerint pedig beismerte, hogy 40 embert gyilkolt meg, mint ahogy beismerte a szexuális bűncselekmények elkövetését is.

40 gyilkosságot ismert el az El Salvador-i exrendőr

Bűnügyi helyszínelő Hugo Ernesto Osorio Chávez házánál (Fotó: Getty Images)

A Telex rámutat, hogy nem magányos sorozatgyilkosról van szó, a nyomozás során ugyanis már legalább tíz gyanúsított került a helyi rendőrök látókörébe, köztük rendőrök, katonák és embercsempészek is. 

El Salvador a világ egyik legveszélyesebb országa, a gyilkossági statisztika hússzorosa a hazainak: százezer lakosra vetítve 52, miközben az ország lakossága 6,5 millió fő.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top