nlc.hu
Trend

Egy szelet csirkemell lesz a menü a lagzin

Rossz viccnek tűnik, de tényleg ez lesz a menü a méregdrága lagzin

Nem elég, hogy a hálátlan menyasszony a vőlegénye anyjával fizettet ki egy csomó dolgot az esküvőre, azt találta ki, hogy mind a 200 vendég egy-egy csirkemellet kap, ez lesz a menü.
Rántott csirkemell

Az esküvői költségek könnyedén el tudnak szállni, és jelentős tétel a catering, hiszen nem olcsó mulatság a hatalmas vendégsereget etetni-itatni. Egy menyasszony azonban egyszerűen letudta a kaját.

A történetről a vőlegény édesanyjának egy barátja számolt be a Reddit botrányos esküvőkről szóló topikjában, mert nehezményezte, hogy mindent a vőlegény anyja fizet. A menyasszony családja egyáltalán nem veszi ki a részét a kiadásokból, és még hálátlanok is.

Azt írja, hogy a vőlegény anyja fizette a háromnapos lánybúcsút, amelyre meghívták a menyasszony anyját is, de a vőlegényét nem. Pedig nemcsak a parti árát állta, hanem ő foglalta le a templomot, a lagzi helyszínét és még egy csomó dolgot kifizetett összesen 10 ezer dollár (2,85 millió forint) értékben. De senki nem mondott egy köszönömöt se neki.

Ám ezzel még nem értek véget a furcsaságok. A menyasszony megkérdezte a leendő anyósát, hogy elhozná-e majd a vendégeknek szánt ételt az esküvő napján. A nő igennel felelt, és ekkor derült ki, hogy a menyasszony 200 darab csirkemellet szánt a lagzira. Ennyivel lerendezné a menüt. Ja, lesz még torta és bár is.

A kommentelők kiakadtak a menyasszony hozzáállásán, egyikük azt írta: nem elég, hogy csirkemellet akarnak felszolgálni egy puccos lagzin, a menyasszony a szállításra vonatkozó kérésével még ennek a költségét is rá akarja verni a vőlegény anyjára.

„Vajon a vőlegény tisztában van azzal, hogy mit művel a menyasszonya és a családja? És ha igen, miért vőlegény még?” – tette fel a helyénvaló kérdést egy másik hozzászóló.

(Mirror)

(Kiemelt kép: Unsplash/Israel Albornoz)

Tuti receptek csirkemellhez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top