nlc.hu
Trend

Fürdőruhák kis mellhez

Ilyen fürdőruhát válassz, ha kicsi a melled!

A kis melleket a legkevésbé sem kötelező optikailag nagyobbnak mutatni fürdőruhában sem, azonban ha mégis ez a cél, arra is vannak javaslataink.

Ha kis mellekkel rendelkezel, fürdőruha-választáskor első körben azt kell eldöntened, hogy szívesen megmutatod a kis méretet, vagy szeretnéd, ha strandon valamivel nagyobbnak tűnnének a kebleid, mint amekkorák valójában. Mindkét esetre ajánlunk néhány trendi fürdőruhát.

Háromszög

Az első esetben, vagyis ha nem törekszel különösebb optikai tuningra, az egyik legideálisabb választás a háromszög fazonú bikini, ezen belül is az a változat, melynek az alsó pántján csúsztathatók a kosarak. Ezt ugyanis a lehető legkényelmesebben állíthatod be a melleid formájának, állásának megfelelően, ami aztán fesztelen mozgást tesz lehetővé. Maga a stílus pedig időtlen, egy ilyen bikinit akár évek múlva is elővehetsz.

Fürdőruhák kis mellhez

Lelőhelyek: Mango, Oysho

Pánt nélkül

A pánt nélküli bikinik nagy előnye, hogy csak a lehető legszükségesebb mértékben takarnak a napozás során és a barnaságodba nem zavarnak be a pántok után maradt fehér csíkok. Az ilyen típusú felsőrészek ráadásul a kis mellűeken mutatnak a legízlésesebben. A teljesen cső fazonú és a középen összehúzott modellek egyaránt divatban vannak. A lényeg, hogy megfelelő méretet válassz, vagyis a felsőrész ne legyen túl laza, de ne is legen túlságosan szoros, ne nyomjon le vagy vágjon be. 

Fürdőruhák kis mellhez

Lelőhelyek: Oysho, H&M

Push-up

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd teltebbnek mutatni a kebleidet, válassz push-up bikinifelsőt! Ilyen változatban számos különféle szabású bikini kapható már. Hogy ezek közül melyik lesz a legtutibb, az a mellformádtól is nagyban függ, általánosságban azonban elmondható, hogy az alul merevítővel is ellátott t-shirt, illetve a balconette típusú push-up bikinikkel érheted el a legoptimálisabb hatást.

Fürdőruhák kis mellhez

Lelőhelyek: H&M, Tezenis

Csavart, húzott, fodros

Abban az esetben, ha nem vagy oda a push-up melltartókért, viszont szeretnéd, ha nagyobbnak látszanának a melleid, akkor a különféle rátétekkel, például fodrokkal dekorált, vagy a húzott, csavart megoldással készült bikinifelsők lesznek a barátaid. Az ilyen darabokat is számos fazonban megtalálod a hagyományos vállpántostól kezdve a pánt nélküliig.

Fürdőruhák kis mellhez

Lelőhelyek: Oysho, H&M

Mély kivágás

Ha az egyrészes fürdőruhát részesíted előnyben, bátran válassz minél mélyebb kivágású modellt! Az ilyen fazon ugyanis kifejezetten szexisen mutat a kis mellű nőkön. A legelőnyösebb, ha a kivágás fordított háromszög alakú. A mellrész kialakításánál pedig itt is játszanak a szimpla háromszög, a push-up, illetve a rátétekkel díszített verziók is.

Fürdőruhák kis mellhez

Lelőhelyek: Women’ Secret, H&M

Örülj, ha kicsik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top