nlc.hu
Trend

Itt az ideális farmernadrág hasmenéshez

Itt az ideális farmernadrág azoknak, akiket gyakran kínoz a hasmenés

Előfordult már veled, hogy annyira, de annyira kellett nagyvécézned, hogy alig bírtad az utolsó pillanatban letolni a nadrágodat és ráülni a wc-re? Akkor neked találták ki az ASOS új farmerjeit.

Az ASOS brit online ruhakereskedő cég egy szokatlan ruhadarabbal lepte meg a vásárlóit. Az új farmernadrág mindössze 25 angol fontba kerül, és  a cipzárja egy kicsit máshol helyezkedik el, mint amit megszokhattunk – szúrta ki a DailyStar.

Szemből egész visszafogott a nadrág (fotó: ASOS)

Szemből egész visszafogott a nadrág (fotó: ASOS)

A nadrág neve LUXE Hourglass light-wash denim, és szemből úgy néz ki, mint bármelyik átlagos női farmernadrág, viszont hátulról nézve feltűnik, hogy a cipzár egészen a hátrész közepéig folytatódik. Az Instagramot persze elárasztották a nadrágon poénkodó kommentek, és természetesen a ruhadarabról mindenkinek az jutott az eszébe, hogy könnyen levehető, így hasmenéses helyzetekben sokat segíthet a viselőjének.

Egy kommentelőnek az jutott róla eszébe, hogy milyen jól jönne neki, amikor néha tejérzékenyként mégis tejet fogyaszt, ugyanakkor valakinek pont a Keresd a nőt! című film híres cipzárba beakadós jelenete jutott eszébe róla. A ruhadarab a fura kinézete ellenére népszerű, a vásárlók jelenleg ötből négy csillagra értékelik. Akik már megvásárolták, nagyon kényelmes, jó szabású ruhadarabnak mondják.

Hasmenésről szakszerűen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top