nlc.hu
Trend

Kate Winslet lett a L’Oréal Paris új nagykövete

„Soha ne kételkedj önmagadban” – Kate Winslet lett a L’Oréal Paris új nagykövete

Kate Winslet életre kelti a női történeteket, és támogatja azokat, akik nem tudják hallatni a hangjukat, ezért lett a L’Oréal Paris nemzetközi márkanagykövete.
Kate Winslet

Kate Winslet Oscar-díjas színésznő lett a a L’Oréal Paris új globális nagykövete. A kozmetikai és szépségápolási vállalat azért kérte fel a 45 éves színésznőt, mert a cég értékeivel azonos értékeket közvetít: egyenlő jogok, feminizmus, befogadás és fenntarthatóság.

Kate Winslet szenvedélye azon nők megszemélyesítése, akiknek a történeteit soha nem mondták el a képernyőn. Legutóbbi szerepében, a Megkövült szívekben, Francis Lee rendező második filmjében, a fosszíliagyűjtő Mary Anning el nem mondott történetét viszi vászonra. Kate Winslet Anning szerepét játssza, akinek nevéhez a XIX. század legfontosabb kövületeinek felfedezése fűződik.

Kate Winslet az önbizalomhiánytól az önelfogadásig vezető útját inspiráló nyitottsággal osztja meg. Számos díja közül az egyiket mindazoknak a lányoknak dedikálja, akik kételkednek önmagukban. A színésznő egy hang, amely magabiztosságot közvetít mindenki számára.

Sok munka kellett ahhoz, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok, ahol elfogadom a hibáimat. Örömmel csatlakozom a L’Oréal Paris csapatához, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhidd, hogy megérdemled. Néha előfordulhat, hogy úgy érzed, nem érdemled meg… Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, és ettől leszünk emberiek mindannyian. De minél többet mondod ezeket a szavakat, és hiszel mindabban, ami valójában vagy, akkor az idővel és a magadba vetett hittel te is úgy érzed majd, hogy megérdemled.

A színésznő nem csak a művészetben, az életben is a támogatója azoknak, akik nem tudják hallatni a hangjukat: legyen szó családon belüli erőszak elleni küzdelemről, a hátrányos helyzetű gyerekekről, hajléktalanokról vagy a környezetvédelemről.

Az első L’Oréal Paris-kampány, amelyben feltűnik Kate Winslet, az új Preference hajfesték 2021. júniusi kampánya lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top