nlc.hu
Trend

Belógott az iskolába a 13 évesnek öltözött anya

13 éves tininek öltözött anya, hogy tesztelje az iskolai biztonságot

A nő azért öltözött be hetedik osztályosnak, hogy megmutassa az iskolai biztonsági rendszer hiányosságait.
Belógott az iskolába a 13 évesnek öltözött anya

A Texasban élő Casey Garcia be akarta bizonyítani, hogy a biztonsági intézkedések hagynak némi kívánnivalót a lánya iskolájában. Ezért a 30 éves anya befestette a haját, beöltözött 13 éves tinilánynak, és elment az El Pasóban található Garcia-Enriquez iskolába.

Simán bejutott, bár amikor sok tanárral találkozott az előtérben, kicsit megijedt, hogy lebukik. Úgy csinálta végig a napot, mintha a lánya, Julie ment volna iskolába: beült az egyik osztályterembe – ahol a tanár Julie-nak nevezte – volt tesiórán is, beszélgetett a tanárokkal, és az egészet felvette videóra.

Nagyon sokáig senkinek nem tűnt fel, hogy egy felnőtt ül az iskolapadban, aztán a nap végén egy tanár felfigyelt arra, hogy a nő nem az, akinek mondja magát.

Az akció miatt végül a rendőrség letartóztatta a nőt birtokháborítás, hivatalos iratokkal való visszaélés és – az iskolai esettől független – közlekedési szabálysértés miatt.

A nő azt mondja, csak a biztonsági hiányosságokra akarta felhívni a figyelmet. Nem akarta felborzolni a kedélyeket, és eleve úgy tervezte, hogy nem fogja elárulni, melyik körzet, melyik iskolájáról van szó. Ő nem is hozta nyilvánosságra ezt, hanem végül a hivatalos szervek árulták el. Azt is megjegyezte, hogy a tanárokat jobban érdekelte, hogy óra közben nyomogatja a telefonját, és emiatt rászóltak, mint az a tény, hogy egy felnőtt ül a hetedikes gyerekek között.

Bár rendőrségi ügy lett belőle, az anya végül elérte a célját, mert a tankerület felülvizsgálja a biztonsági előírásokat.

(LadBible)

(Kiemelt kép: YouTube/Casey Garcia)

Tinédzserek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top