nlc.hu
Trend

Élethű játékbaba elvetélt nőnek

Élethű műbabával vigasztalódik az elvetélt nő

Christina szerint a játékbaba vigaszt nyújt a fájdalmára.

Egy nőnek egy műbaba segít abban, hogy feldolgozza valódi gyermeke elvesztésének fájdalmát. A Pennsylvania államban élő 36 éves Christina Keeler gyerekkorában mindig szeretett babákkal játszani, de ahogyan a legtöbb lány, ő is kinőtte ezt idősebb korában. Aztán történt egy tragédia, és minden megváltozott.

Élethű műbabával vigasztalódik az elvetélt nő

Élethű műbabával vigasztalódik az elvetélt nő (Fotó: Getty Images)

Christina mindig arról álmodozott, hogy egyszer anya lesz, de mivel endometriózist diagnosztizáltak nála, azt mondták neki az orvosok, nem fog könnyen teherbe esni. 2015-ben ő és férje, Bill azonban megtudta, hogy babát várnak. Örömük azonban hamar fájdalomba fordult, amikor Christina elvetélt.

Később két egészséges lányuk is született, ám Christina nem tudta feledni első gyerekét. Egy dokumentumfilmben látta meg a hiperrealisztikus babákat, és ez bekapcsolt nála valamit: januárban megvásárolta első műbabáját, Hannah Hope-ot.

Christina eleinte félt attól, hogy a férje hogyan fog reagálni a dologra, de Bill még azt is felajánlotta, hogy készít egy Youtube-csatornát, ahol dokumentálja az útját.

Jelenleg Christinának négy „újszülött” korú játékbabája van. A nő családja is részt vesz a szerepjátékban, az élethű babák gondozásában.

Christina imádja a babákat olyan helyekre vinni, ahol mások is láthatják őket. Az emberek gyakran hiszik azt róluk, hogy valódi csecsemők.

Hannah Hope érkezése:

(via)

Hasonló történetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top