nlc.hu
Trend

A Tinderen sem mindegy, hogy van-e oltásod, vagy nincs

A Tinderen sem mindegy, hogy van-e oltásod vagy nincs

Tíz szolgáltató, köztük a Tinder és a Badoo is kínálja ezt a lehetőséget.
randiapp, oltás

A társkereső applikációk brit felhasználói matricák segítségével tudathatják másokkal, hogy felvették a koronavírus elleni oltást, vagy arra készülnek, írja a BBC nyomán az Infostart.

A brit kormánnyal együttműködő randiappok felhasználói használhatják az elektronikus matricákat – igaz, azt, hogy valós oltás vagy szándék áll-e azok mögött, lehetetlen lesz ellenőrizni. Tíz szolgáltató, köztük a Tinder és a Badoo is kínálja ezt a lehetőséget. Vannak olyan randialkalmazások, amelyek az oltott felhasználóknak a matricázás lehetősége mellett egyéb lehetőségeket is kínálnak. 

Az ötlet az USA-ból származik, és van relevanciája, ugyanis egy brit felmérésből kiderül, hogy a brit fiatalok 28 százaléka nyilatkozta azt, hogy nem randizna olyannal, aki nincs oltva.

A meleg közösségen belül egyébként már régóta bevett, hogy a randioldalakon közzéteszik azt, HIV-fertőzöttek-e vagy sem. Meleg társkereső oldalak egyelőre nem vesznek részt a mostani, oltásokkal kapcsolatos kezdeményezésben.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top