nlc.hu
Trend

Szegedi Fecsó tagadja a hűtlenkedést

Szegedi Fecsó a megcsalásokról: „Egytől egyig hazugság”

Szegedi Fecsó és barátnője, Bea szakítottak, a lány pedig a közösségimédia-oldalán azzal vádolta volt párját, hogy a férfi megcsalta őt. Fecsó most reagált a vádakra. Állítása szerint nem történt hűtlenkedés. Ha történt volna, bevallaná, mert az előző párjánál is bevallotta.

Viharosan és hirtelen ért véget Szegedi Fecsó és barátnője, Bea kapcsolata. A 28 éves influenszer fotókkal – melyeken Fecsó egy másik nő társaságában látható – akarta 24 órán át látható Instagram-sztoriban bizonyítani, hogy a párja hűtlen volt vele a kapcsolatuk idején, és leírta, hogy emiatt borzasztóan csalódott benne, mert hülyére vesz mindenkit és mindenkin áttapos. Azt ígéri, hogy a napokban további fotókat és videókat fog feltölteni, hogy bizonyítsa igazát.

Szegedi Fecsó és Bea szelfizik (fotó: Szegedi Fecsó Instagram oldala)

Szegedi Fecsó és Bea szelfizik (Fotó: Szegedi Fecsó Instagram-oldala)

A vádakat természetesen az érintett sem hagyhatta szó nélkül. Fecsó a Blikk megkeresésére reagált, és azt mondja, ő már egy hete elmondta Beának, hogy köztük vége.

A fotó, amin csajokkal beszélgetek, egy tegnapi fotó volt, amikor én már lezártam az egészet. Az, hogy megcsaltam, hazugság, és a legszomorúbb az, hogy ilyen szánalmas emberek ilyeneket mondanak. Ha megcsaltam volna, bevallanám, de nem csaltam meg. Bevallottam azt is, hogy a Vivit megcsaltam, ezt is bevallanám.

Azt mondja, Beával jól érezte magát, nem volt oka megcsalni őt. A szakítás oka egyszerűen az volt, hogy kiábrándult belőle, de ennek okait nem szerette volna részletezni. A hűtlenkedéseiről is ismert Szegedi Fecsó az Instagramon figyelt fel az Aranypart egykori játékosára, és sokáig kellett udvarolni, mire a lány beadta neki a derekát. A randevúikat kissé megnehezítette a koronavírus-járvány, de februárban azért el tudtak menni közösen Mexikóba nyaralni. Úgy hírlett, már a közös gyermeken is gondolkodnak, Bea ráadásul magára is tetováltatta a szerelme nevét. Ő az élő példája tehát annak, miért nem szabad ilyesmit csinálni.

Szegedi Fecsó mindig gondoskodik arról, hogy beszéljenek róla az emberek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top