nlc.hu
Trend

Plus size nő bikiniben

Videó: elege lett a testgyalázókból a plus size nőnek

Videókkal ad bátorítást másoknak a plus size nő, aki magasról tesz arra, hogy mások szerint hogyan kellene öltözködnie.
Így lépett túl a testgyalázókon a plus size nő

Egy plus size nőnek elege lett abból, hogy csak túlméretezett, bő ruhákat vehet fel a strandra, mert az emberek többsége szerint aki túlsúlyos, az ne hordjon bikinit.

Miután a 36 éves Randi Bosin elfogadta saját magát, és visszanyerte az önbizalmát, magasról tesz arra, hogy a társadalom szerint mit kellene felvennie. Erről az önmagára találásról, a testpozitív szemléletről vicces videókat tesz fel a TikTokra, ami a többi plus size nőnek is bátorítást adhat.

Az egyik videójában egy nagy méretű pólóban és térdig érő rövidnadrágban áll szemlesütve. A kiírás szerint egész felnőtt életében így öltözött a strandra, és megszégyenítve érezte magát, mert a társadalom szerint a nagy az nem szép. Aztán jön a vágás, és dögösen, magabiztosan pózol a bikinijében. „Soha többé nem hagyom magam megszégyeníteni” – olvasható a feliraton.

A kétgyerekes wisconsini édesanya azt mondja, 10 évvel ezelőtt, miután két gyereket megszült, elég rosszul érezte magát a bőrében. Ma már elfogadja magát, persze ő sem egyformán magabiztos mindennap, de azt vallja, hogy egy soha véget nem érő utazás megtanulni szeretni önmagadat.

Plus size nők megaláztatásai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top