nlc.hu
Trend

Színes nyári sminkek

Selena Gomez bemutatta a tökéletes nyári sminket

Azt írta a képhez: „Valami izgalmas fog történni szombaton.." - nos, szerintünk már megtörtént. Nézzétek a sminkjét!

Bár lefuthatnám a szabvány köröket arról, mennyire nem igényelte a bezárkózás a komolyabb sminkelést az elmúlt hónapokban, hogy drámai fordulatként megállapítsam, végre minden más lehet – nem teszem. Tudjátok ti is ezeket nagyon jól, ezért inkább vegyük fel a bevezetés fonalát ott, hogy

végre nyár van!

Hawaii, dizsi, napsütés, és igen, tikkasztó forróság, meló, és izzadás. De akkor is nyár, amikor lehet menni bárhová, lehet kiülni, beülni, fagyizni, vagy egy jót vacsizni. Teraszon, étteremben, vízparton vagy hotelben. Mindez pedig mi, ha nem bőven elég indok rá, hogy végre ismét felcsapjuk sminkpalettáinkat és elkészítsük a nyár legdögösebb sminkjeit!

Mi köze mindehhez Selena Gomeznek? Nos, az énekesnő eddig sem fukarkodott látványos, mégis nagyon ízléses sminkjeinek bemutatásával, legutóbbi Instagram posztja azonban még közülük is kiemelkedi. Az élénk korall színnel felturbózott füstös, barnás-lilás szemsminkje, és hozzá fénylő, nude rúzsa csillagos ötös módon prezentálta a nyár No.1 sminktrendjét.

Selena Gomez és tökéletes nyári sminkje

Selena Gomez és tökéletes nyári sminkje (Fotó: Profimedia)

Az élénk színű sminkeknek ugyanis szezonja van, a legjobb bennük pedig az, hogy nem kell sminkmesteri vizsga hozzá, hogy magunknak is elkészíthessük. Akár ujjbegyünk segítségével felhivetjük az élénk árnyalatot szemhéjunkra (persze ecsettel azért könnyebb lesz a széleket eldolgozni), társként pedig tökéletes az is, ha csak egy kis színezett szájfényt teszünk fel. 

Ebben a videóban megnézheted, hogyan készül el egy egyszerű, színes nyári smink

Szükséged van még egy kis inspirációra? Mutatunk néhány hírességet, akik szintén beszavazták a vidám színeket. Riley Keough MTV Movie & TV Awards-os kék sminkje nagy kedvencünk, de Chiara Ferragni aranyló, sárga verziója is kipróbálásra érdemes.

Riley Keough
Megnézem
Összes kép (4)

A vidám árnyalatokat azonban nem kell a szemsminkre korlátozni. Egy kis pír a napcsókolta bőrt is még árnyaltabbá teszi, higlighterrel, bronzosítóval tovább fokozhatod ragyogását. Ha pedig úgy döntenél, eljött az ideje a szájhangsúlyos sminkeknek, válassz fénylő finisű rúzst, vagy szájfényt. Az élénk pinkek, korallok szuper, nyárias színek!

Franziska Knuppe

Franziska Knuppe (Fotó: Profimedia)

Mivel készítsd el nyári sminkedet?

Elsősorban azokkal a sminktermékekkel, amik otthon vannak. Azonban ha híján vagy egy-két ütős árnyalatnak, vagy már eljött az ideje, hogy leselejtezd sminkpalettádat, adunk néhány tippet rá, miket érdemes beszerezned.

Selena Gomez bemutatta a tökéletes nyári sminket

 

Wonder’Cloud Szemhéjszínező (007) – Rimmel / Urban Decay x Prince U GOT THE LOOK limitált paletta – Urban Decay / Chanel Rouge Coco Bloom meggypiros, fényes finisű ajakrúzs –  Chanel / Szemfestékduó – Zara / Extreme shine volume dúsító szájfény – essence – lovebrands.hu / Oh so Tokyo Ombre pirosító-highlighter – Avon / Miracle Gel lila körömlakk (Crying out loud) – Sally Hansen

Nyári sminkhez nyári divat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top