nlc.hu
Trend

Szivárványos köröm

Szivárványszínű körmökkel ünnepli egy nő a Pride-ot

Sokféleképpen festhetünk szivárványt a körmünkre.

„Büszke körmök” – így nevezi alkotásait a nő, aki szivárványszínű körmökkel ünnepli a Pride-ot, a meleg büszkeség hónapját. A GMA-n látható videóban többféle körmöt is bemutat, amelyek szerinte remek választások a felvonulásra.

Szivárványszínű körmökkel ünnepli egy nő a Pride-ot

Szivárványszínű körmökkel ünnepli egy nő a Pride-ot (Fotó: Unsplash)

A körmök közül némelyik egész különleges, az egyik például hologramos.

Vajon mit szólnának itthon a szivárványos körmökhöz, ahol nemrég pedofilnak mondott, valójában melegellenes törvénnyel tiltották be, hogy 18 éven aluliak egyáltalán halljanak a másságról?

A szivárvány jelképe és a homoszexualitás már végleg összefonódott, amire sokan sajnos még mindig ugranak. Erről árulkodik az az eset is, ami egy színpompás frizuráiról ismert ausztrál fodrásszal, Mykey O’Hallorannal történt. Szivárványszínűre akarta festeni új házát, ez viszont nem tetszett mindenkinek a helyiek közül, március közepén öt dühös férfi dörömbölt az ajtaján. Egy hónappal később azonban több mint 100 ember jelent meg, ecsetekkel a kezükben, hogy kékre, zöldre, sárgára, narancssárgára, lilára és rózsaszínre fessék az otthonát. O’Halloran pedig végre úgy érezte, nem maradt magára, igenis vannak, akik támogatják és kiállnak mellette.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top