nlc.hu
Trend

Divatos rövid hajak nyárra

Levágatnád? Rövidhaj-trendek nyárra

Rövid hajra vágysz? Többféle fazon is hódít, mutatjuk a legdivatosabb rövid frizurákat.

Számos rövid frizura fazon hódít a nyáron, csupán arcforma kérdése, melyik áll neked a legjobban. Mutatjuk most közülük a legnépszerűbb rövid hajakat, melyek közt akkor is találhatsz kedvedre valót, ha extrán dús hajkoronád van, és akkor is, ha lágyan libbennek fürtjeid.

Arcot keretező

A rövid bubifrizurák esetén népszerű, ha a hajtömeg csak lazán beszárított hatást kelt, a tincsek szépen keretezik az arcot. Elválasztani középen érdemes, akkor adja ki a fazon leginkább magát. Kerek arcúaknak különösen jól állhatnak ezek a frizurák, és az sem baj, ha vékony szálú a hajad, réteges vágással pont hogy szuper fazon a számodra.

Karlie Kloss modell rövid bubi frizurával

Karlie Kloss modell rövid bubi frizurával (Fotó: Profimedia)

Kaia Gerber

Kaia Gerber (Fotó: Pietro D’Aprano/Getty Images)

Felnyírt

Ha dús hajkoronád van, a felnyírt fazonok a kedvenceid lehetnek. Extrán dögös frizurák ezek, ráadásul roppant kényelmesek a nyári forróságban. Jól mutat szögegyenes, és enyhén hullámos változatban is. A legjobb, ha az egész hajtömeget hátrafelé szárítod be, és némi hajhabbal fixálod. Nyár lévén sokunkban buzog fel a gondolat, hogy jó lenne valami extra hajszínt kipróbálni. Ennek a fazonnak különösen jól állnak az extrém színek, vagányságát csak még inkább hangsúlyozzák.

Halsey

Halsey (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Sibley Scoles

Sibley Scoles (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

XS fazonok

Drámai változás teljesen rövid hajat vágatni, sokan tartanak is tőle, hogy túl fiús lesz a végeredmény, holott csodásan ki tudja emelni a lágy, nőies arcvonásokat. Persze nem kell nullásgéppel nekiesni a frizuránknak: ha egy szuper rövid pixie-t vágatunk, bőven marad lehetőség, hogy formázzuk, változtassuk frizuránkat. Tegyünk bele választékot, simítsuk előre, vagy épp készítsünk laza, borzas hajat.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Profimedia)

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz (Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic)

Selma Blair

Klasszikus, mégis vadóc, fiatalos, sőt, fiatal! Selma Blair még múlt év vége felé vágatta pixie frizuráját, mely a 2021-es év egyik legkedveltebb fazonja lett. Jól variálható, a kevés hajnak is volument ad a vágás, fésülhetjük oldalra, előre, hátra. 

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (Fotó: Ray Tamarra/GC Images)

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen (Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

 

Hullámos bubi

A bubi az, ahol rövid frizurák kezdődnek, velük indítottunk mi is, és most velük zárjuk a sort. A laza, hullámos bubifrizurák ugyanis nagyon-nagyon népszerűek. 2021 egyik legnagyobb hajtrendje, amit erőlködésmentes jellege tesz oly vonzóvá. Ettől még persze igényli a hajformázó készítményeket, a törődést, mindössze a végeredmény lazul bele a világba. Jól passzol hozzá az oldalsó választék, a huncutul előrehulló tincsek, és ha kedved van próbát tenni a frufruval, az is tökéletesen passzol hozzá.

Kaia Gerber

Kaia Gerber (Fotó: Pierre Suu/Getty Images)

Victoria Lee

Victoria Lee (Fotó: Don Arnold/WireImage)

Nyári frizurához nyári divat  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top