nlc.hu
Trend

Andie MacDowell ősz hajkoronája szenzációs lett

Andie MacDowell természetes ősz hajkoronája Cannes egyik szenzációja

Cannes-ban nem csak a filmvásznon, hanem a vörös szőnyegen is történnek csodák. Most éppen az, hogy az Idétlen időkig sztárja, Andie MacDowell természetes ősz haját kihangsúlyozva vonul fel a filmpremierek gáláin.

Ha természetes, örök szépségekről van szó, Andie MacDowell neve mellett nehéz elmenni. A Négy esküvő és egy temetés sztárjának most egy szokatlan húzással sikerült magára irányítania a világ figyelmét: 63 évesen, Cannesba érkezvén a természetes hajszínével jelent meg. MacDowell a pandémia idején hagyta lenőni az ősz haját, és mivel tetszett neki a tükörben a látvány, úgy döntött, megmarad a természetesnél egy vörös szőnyeges gálán is – írja a Marie Claire.

Andie MacDowell a Cannes-i nyitógálán (Kate Green/Getty Images)

Andie MacDowell a cannes-i nyitógálán (Fotó: Kate Green/Getty Images)

Andie MacDowell egy nappal később (Photo by Kate Green/Getty Images)

Andie MacDowell egy nappal később (Fotó: Kate Green/Getty Images)

A nyitógálán a haját még göndör fürtökben hangsúlyozta ki, de másnap már visszafogottan, összefogva állt a vörös szőnyegre, és mindkét esetben szenzációsan festett. Persze nem MacDowell volt az egyetlen a fesztiválon, aki a maga természetességében mutatkozott meg. Az életműdíjas Jodie Foster vagy Helen Mirren is büszkén viselte ősz hajszálait, azonban MacDowell esetében ez még újdonságnak számított, ezért is beszél most róla a fél világ.

Trendi lett az ősz haj:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top