nlc.hu
Trend

Kotaro és Hana a világ legcukibb vidrái, ezt videók bizonyítják

A szupercuki vidrapáros nem használja megfelelően a cseresznyéket

Persze kit zavar ez, ha közben ennyire aranyosak?

A YouTube legnagyobb hírességeihez mérten még viszonylag csekély rajongói tábora van Kotaro-nak és Hana-nak, ennek a két cuki vidrának, akiket látszólag háziállatként tart a gazdájuk. Ettől függetlenül azonban így is akadnak bőséggel olyan videóik, amelyeket már több százezren néztek meg, amit meg is tudunk érteni. A két kisállat ugyanis rendkívül kíváncsi és nagyon játékos, szinte minden érdekli őket, amit a gazdijuk a közelükbe visz. 

Bevezetésnek érdemes megnézni az alábbi felvételt, amelyen egy pattogatott kukorica előállítására használt géppel ismerkednek meg, nem lőjük le a poént, de talán nem ez lesz a kedvencük a továbbiakban. A kukoricaszemek csilingeléséért viszont láthatóan megőrülnek, a gazdi alig tudja magáról levakarni őket, mire sikerül megtöltenie a szerkezetet. 

Nemrég viszont a BoingBoing figyelt fel rá, hogy új videó érkezett Kotaro és Hana csatornájára, amely a Kotsumet nevet viseli. Ezen a felvételen az a jeles alkalom látható, amikor a vidrák életükben először találkoznak a cseresznyével.

Meglepő módon az izgága kis jószágok nem tömik be egyből a szájukba a gyümölcsöt, sőt, épp ellenkezőleg – bár érzik, hogy kellemes illata van, de arra is rájönnek, hogy játéknak is kiválóan használhatóak a cseresznyeszemek, remekül lehet ugyanis velük gurigázni, dobálni. Mi ez, ha nem eszményi vidrajáték?

Ez a két cuki vidrakölyök most lát először cseresznyét

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Még több cukiság az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top