nlc.hu
Trend

Britney Spears nem hallgat tovább

Britney Spears nem tud addig továbblépni, amíg el nem mondott mindent

Britney Spears egy új Instagram-posztjában azt írta, hogy nem mondott el mindent, amit el kellett volna mondania. Nem hallgat tovább és nem adja fel a harcot, hogy kimentse magát és a vagyonát az apja gondnoksága alól, akinek most már nincsen teljhatalma.

 

Azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy soha nem leszek képes elengedni és teljesen továbblépni, amíg nem mondtam el mindent, amit el kellett mondanom… Ennek még csak a közelében sem járok!!!!”

– írta a posztban Britney Spears, hozzátéve, hogy túl sokáig bírták hallgatásra, de most eljutott odáig, hogy végre beszéljen. Ehhez tartva magát a popénekesnő a múlt héten arról írt szintén az Instagram oldalán, hogy a hozzá közel álló személyeknek, drámai sorokban megfogalmazva, milyen érzések kavarognak benne:

„Nincs is annál rosszabb, mint amikor a hozzád legközelebb álló emberek, akik sosem álltak melletted, mindenfélét kiposztolnak rólad … ennél nincs is rosszabb! Hogyan mernek azok az emberek, akiket a legjobban szeretek, egyáltalán bármit is mondani… egyáltalán kinyújtották a kezüket, hogy felsegítsenek engem, amikor szükségem lett volna rá? Kinyújtották a kezüket, amikor fuldokoltam? Nem… szóval ha ezt olvasod, remélem, magadra ismersz… és még van pofád bármit is mondani a helyzetemről, csak hogy magadat mentsd nyilvánosan!” – állt a bejegyzésben.

A  popénekesnő már régóta küzd azért, hogy valahogy kimentse magát és a vagyonát az apja gondnoksága alól. A legutolsó és egyben a legújabb fordulat sajnos nem az énekesnőnek kedvezett. bár Britney Spears beszéde a bíróságon bizonyította a #freebritney mozgalom elméletét, miszerint az apja a gondokságán keresztül szinte fogolyként tartja a lányát, és az élete minden apró részletébe beleszólása van.  Ahogy azt mi is megírtuk, az énekesnő azért fordult bírósághoz, hogy kérvényezze a 13 éve tartó gondnoksága megszüntetését, mert úgy érzi, az egyáltalán nem szolgálja őt, hanem csak kárt okoz neki. Spears elismerte, hogy amikor legutóbb a bíróságon járt, még egész mást mondott:

„Két éve azt mondtam a világnak, hogy rendben vagyok és boldog vagyok. Hazugság volt. Most azonban elmondom az igazságot. Nem vagyok boldog. Nem tudok aludni. Olyan mérges vagyok, hogy azt lehetetlen szavakba önteni. És depressziós vagyok. Mindennap sírok” – mondta. Sajnos a beszéde nem volt elegendő, és Spears ügyvédje hiába kardoskodott a bíróságon, Jamie Spearstől nem vették el a jogot, hogy a lánya vagyonát felügyelje.

Bár a mostani hírek nem kedveznek Britneynek, azért egy apró, az ő számára pozitív változás is történt: az NBC News beszámolója szerint Jamie Spears döntései fölött a jövőben nagyobb hatalmat gyakorolhat a Bessemer Trust, és már nem fog tudni önállóan dönteni Britney pénzügyeiben, mint korábban. Britney Spears ügyében a következő meghallgatás július tizennegyedikén várható. 

Britney Spears

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top