nlc.hu
Trend

18 éve növeszti a haját egy nő

14 éves kora óta nem vágatta le a haját, 32 évesen így néz ki

A 155 centis hajkoronával rendelkező modell elárulta az egészséges hajnövesztés receptjét.

Az orosz származású, Miamiban élő Inga Volkosh 14 éves kora óta nem vágatta le a haját. A modellként dolgozó nő 32 éves, vagyis a tincseit immár 18 éve növeszti. A hajkoronája jelenleg 155 centiméter hosszú. Bárhová is megy, a figyelem középpontjába kerül, aminek saját bevallása szerint általában örül. 

“14 éves koromban vágtam le utoljára a hajam. Azóta csak csak trimmelem, évente kétszer. A hajam egy módja, hogy kifejezzem önmagam és az egyéniségemet” – fogalmazott Inga. “A figyelem néha kedves és üdítő. Például amikor egy kislány figyelméről van szó, aki hosszú hajról álmodozik, és azt hiszi, hogy valami rajzfilmből léptem ki. Máskor viszont bosszantó lehet, ha rossz emberek figyelmét kelti fel, rossz okokból, akik a megszállottjává válnak a hosszú hajamnak.

Inga Volkosh

Inga Volkosh (Fotó: Profimedia)

“Amikor az emberek meglátják a hajam, azt mondják, hogy csodálatos, és megkérdezik, hogyan növesztettem meg,  mennyi időbe telt, és mit eszem” – mondta. 

Inga szerint az egészséges hajnövesztéshez elengedhetetlen a változatos és tápláló étrend. Főleg csirkét, halat, tenger gyümölcseit és salátákat eszik, rengeteg olívaolajjal. A cukrot, a fehér kenyeret, a süteményeket és a tésztákat azonban kerüli.

“Szinte minden nap különböző készítek turmixokat bogyókból: málnából, áfonyából, eperből és egyéb gyümölcsökből. Illetve kávét, zöld teát, és cukor nélküli matcha teát is iszom. Soha nem fogyasztok cukros üdítőket, viszont legalább napi egy liter ásványvizet megiszom. A legfontosabb az, hogy ne kényszerítsd magad arra, hogy többet vagy kevesebbet egyél, mint amit kívánsz. Szeresd a tested és koncentrálj az egészséges szokásokra, meg fog látszani a külsődön.”

Inga Volkosh

18 éve növeszti a tincseit (Fotó: Profimedia)

Inga természetesen a hajápolásra is nagy gondot fordít. A tincseit óvatosan fésüli és natúr hajápolókkal, illetve olajokkal táplálja. Ötnaponta mossa meg, ami alkalmanként 20 percbe telik és persze rengeteg sampon és balzsam fogy közben. Hajszárítót soha nem használ, illetve nem is festi a haját.

“A legtöbb férfi imádja. Azt hiszem, a férfiak ösztönösen vonzódnak olyan nőkhöz, akiknek szép a bőre, a haja és a körme” – véli a modell.

via

Valódi Anyanyhajak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top