nlc.hu
Trend

45 kilót fogyott az anyuka

Kislánya inspirálta az anyukát, aki 45 kilót fogyott

Kislánya születése után Kassidyt teljesen kicserélték.

Kassidy Linde 25 éves volt, amikor világra hozta első gyermekét, Harley-t. A fiatal anyuka tudta, hogy szeretne változtatni addigi életén: mindig egészségtelenül étkezett, fáradt volt, rosszul érezte magát a bőrében, de egy pozitív példát szeretett volna kislányának mutatni, ezért a várandósság után nem tért vissza a dohányzásra, megválogatta milyen ételeket készít magának, és alkoholt sem ivott többet. “Nyilvánvalóan tudtam, amit eszek, egészségtelen, de nem volt kedvem megváltozni” – mondta Linde, aki közel 100 kilónál járt, terhessége alatt pedig további 27 kilót szedett magára.

“Miután a lányom született, tudtam, hogy vissza kell vennem az életem felett az irányítást, mert a lehető legjobb anya akartam lenni. Elegem volt a kifogásokból!”

Kassidy nagy fogyása

Nagy fogyása képekben. (Fotó: dilla7/Instagram)

A fiatal anyuka ezúttal nem vágott bele drasztikus diétába, hanem úgy tekintett a változásra, mint egy életmódváltásra. Az egészséges táplálkozás tehát nem egy átmenti állapot lett nála, hanem egy életen át tartó szokássá, rutinná kezdte átformálni.

“Ha az egészséges életmódra fókuszálunk, mint étrend, akkor kudarcot fogunk vallani. Az ételt a test táplálására kezdtem el használni, nem pedig arra, hogy tönkre tegyem.”

Linde növelte a napi folyadékbevitelt, hetente háromszor kardiózni kezdett, és az ételt egy hétre előre, vasárnap este kiporciózta magának.  

Kassidy nagy fogyása

Az anyukát valóban kicserélték. (Fotó: dilla7/Instagram)

A kitartásnak és az eltökéltségnek pedig meglett az eredménye, a fiatal anyuka 45 kilót fogyott. Ami segített abban, hogy ragaszkodjon új szokásaihoz, az az volt, hogy megtanulta a fitneszrutinját az élete részévé tenni. “Amikor felébredek, megmosom a fogamat” – magyarázza Linde. “Beprogramoztam az elmémet, hogy a fogmosás a rutin része, és nem hagyhatom el a házat anélkül, hogy ezt ne tenném meg. Ugyanez a helyzet az edzéssel is. Úgy programoztam az elmémet, hogy belefoglaljam a napi rutinba, hogy az szükség, nem pedig házimunka. ”  

Linde erősebbé, magabiztosabbá vált, és sokkal több energiája is van kislányára és a mindennapi feladatokra.

Kassidy nagy fogyása

Mintha nem is ő lenne. (Fotó: dilla7/Instagram)

Kassidy útja a sikerhez nem volt akadálytalan, ugyanis egy ízületi gyulladásos, autoimmun betegségben szenved. Ez bőrpírt, duzzanatot és súlyos fájdalmat okoz a testében, ami megnehezíti számára az edzőterembe való eljutást is.

Ennek ellenére, amikor csak lehetséges, Linde inkább arra koncentrál, hogy milyen erős a teste, és mennyi minden átélt, így felülkerekedik a fájdalmakon, és megcsinálja a kitűzött céljait.

” A testem valóban sok mindenen átesett, és ezért vagyok olyan büszke rá, a tökéletlenségeire is.”

“A legnagyobb tanulság, amit megtanultam [ebből a tapasztalatból], hogy nem hasonlítom össze az utam mással” – mondja. “Nem tudod, mivel küzdenek az emberek napi szinten. Nem tudod, honnan indultak. Rheumatoid arthritisben szenvedek, és minden nap elképzelhetetlen fájdalommal küzdök. Nem tudod, hogy egyes emberek milyen keményen dolgoztak, vagy mi akadályokba ütköztek, amiket végül legyőztek. Ha összpontosítasz a céljaidra és arra, hol szeretnél lenni, ígérem, egy nap ott leszel” – mondta Kassidy.

Sztár-átalakulások!

via

(Nyitókép: dilla7/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top