nlc.hu
Trend

Menő ez a föld alatti, áram nélkül működő hűtő

Nagyon menő ez a föld alatti, áram nélkül működő hűtő – képek

Energiagazdaságos hűtő, ami higiénikus és felesleges helyet sem foglal. Ha van kerted - na meg elég pénzed - ideális megoldás lehet a nyári napokra.
hűtő

Ez itt a GroundFridge, egy vadonatúj, föld alatti óriási hűtő, de nevezhetjük akár hűtőkamrának, hiszen 3000 literes tárolókapacitása elég ahhoz, hogy két felnőttnek is elegendő hűtött ételt biztosítson, hosszú időre.

A Ladbible cikkéből kiderült, hogy ugyanannyi élelmiszer fér el benne, mint körülbelül 20 családi méretű hűtőszekrényben, és egész évben 10 és 12 fok közötti hőmérsékleten marad. Emellett nem igényel áramot, és van egy kiegészítő, elemmel működő ventilátora, amely egész éjszaka hideg levegőt biztosít bentre. Odabent polcok, lépcsők segítik a pakolást, a hermetikusan záródó ajtó pedig a gondoskodik a megfelelő benti hőmérsékletről.

„Mindig a környezetemben felmerülő új igényeket figyelem” – mondta Floris Schoonderbeek, a GroundFridge megalkotója a Mirrornak adott interjújában.

A GroundFridge-ben számos dolgot tárolhat, köztük sajtot és bort, ráadásul könnyen álcázható a kertben, pláne ha fákat és növényeket növesztünk köré és a tetejére.

A pince egyenlőre nagyon drága, 5 millió forintba kerül, de egyben biztosan egyetértünk, nagyon praktikus és higiénikus kis találmány. 

Még több innováció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top