nlc.hu
Trend

Lady Gaga platformcipőjétől elállt a szavunk

Lady Gaga akkora platformcipőt villantott, hogy elakadt a szavunk

Lady Gaga kilépett az utcára New Yorkban, és ennyi elég volt ahhoz, hogy róla, pontosabban a platformcipőjéről beszéljen a világ.

Ha az embert Lady Gaganak hívják, már önmagában annak eseményértéke lehet, ha valahol kilép az utcára. Lady Gaga ráadásul New Yorkban tette ezt egy kihívó Magda Butryn fekete ruhában, egy doboz alakú retiküllel és egy nagy, fekete napszemüveggel felszerelkezve. Mindez már önmagában is feltűnő, és akkor még egy szót sem ejtettünk arról a gigászi platformcipőről, ami valósággal sokkolta az emberiséget – írja a Good Morning America.

Lady Gaga New Yorkban (Photo by Gotham/GC Images)

Lady Gaga New Yorkban (Fotó: Gotham/GC Images)

Fogalmunk sincs, hogy a Csillag születik sztárja hogyan tud ekkora platformcipőkben járni, de ez már önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Az énekesnő egyébként azért tartózkodik a városban, mert az augusztus eleji, Tony Bennettel közös koncertjeire készül a Radio City Music Hallban. A városban gyakorlatilag minden nap kisebb divatbemutatót tart, amikor kimozdul otthonról, és mint kiderült, nemcsak a ruháira, hanem a cipőire is érdemes odafigyelni.

A platformcipőkről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top