nlc.hu
Trend

Párkapcsolat lett az edzőtermi balesetből

Idegen fiú mentett meg egy lányt az edzőteremben, azóta járnak

Nem mindenki hiszi el a túl tökéletes sztorit.
Edzőterem

Mindenkivel megtörténhet: éppen a legszexibb formádat hozod, miközben tökéletes testtartással nyomod ki a súlyt a gépen, a mozdulat végén elvileg álló helyzetben leszel. Ám ez nem jön össze: az egyik széria közepén rájössz, hogy nem fog menni, a súly a földön tart, a lábaid pedig elkezdenek kicsúszni alólad. A fitneszfüggő Ashley-vel, aki a TikTokon fitby.as néven nyomul, megtörtént ez. Szerencsére nagy veszélyben nem volt, és pláne szerencsére éppen ott volt egy helyes fiú, aki szó szerint kiemelte a szorult helyzetből.

@fitby.ash

I’m on vacation btw HAHAHAHHA

♬ original sound – Ashley

Ashley százhetvenezres követőtáborából persze akadtak, akik továbbgondolták a sztorit, és további infókat követeltek. Megkapták: a lány későbbi videói arról szólnak, hogy randizni ment a sráccal. Először azt mutatta meg, hogy egy autóban ülnek, majd azt, hogy a fiú nemcsak a segítségére siet, hanem eleve segít neki a gyúrásban, később pedig egy éttermi jelenetet is posztolt a lány, ahol egy vicces játékkal flörtölnek.

@fitby.ash

Reply to @silly…sarah last update for now 🤍

♬ original sound – Ashley

A rajongók elájultak: ennél szebb sztorit elképzelni sem tudtak volna. Akadnak persze szkeptikusok szép számmal, akik szerint az egész megrendezett, és ők ketten már eleve együtt voltak, de nekik természetesen kuss a nevük – még úgy is, hogy simán lehet, hogy igazuk van.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top