nlc.hu
Trend

Gryllus Dorka véleménye a plasztikai beavatkozásokról

Gryllus Dorka Lilunak beszélt a plasztikázásról

A színésznő szerint a filmipar mellőzi az idősebb nőket.

Gryllus Dorka Liluland műsorában szerepelt, ahol elárulta a műsorvezetőnek, el tudja képzelni, hogy ő is arcfelvarráshoz folyamodik.

Gryllus Dorka bevállalná az arcfelvarrást

Gryllus Dorka bevállalná az arcfelvarrást. Fotó: Youtube

A színésznő szerint nemcsak a szépségiparban, a filmiparban is elvárás a fiatalság, gyakran 50 éves férfi mellé és huszonéves színésznőt keresnek, alig akarnak 50 pluszos szerepek nőknek. „Amikor kijött Szász János filmje, senki nem hívott föl. Volt egy pont, hogy elgondolkodtam azon, ebbe az iparba már nem férek bele, nem vagyok olyan fiatal, csinos, amit ez a műfaj használ. De úgysem voltam odáig a fotózásoktól” – adott hangot az interjúban annak, hogy a női magazinok szerinte már nem kíváncsiak az idősebb nőkre.

Ha lenne időm, szeretnék egy évet arctornával tölteni, mert az tényleg látványos. Meg azt értem, hogy itt felvágják, és felhúzzák, mert az jól néz ki – fogalmazott a színésznő, hozzátéve:

Szerintem lehet megcsinálnám”

Gryllus Dorka szerint az érdeklődés akkor lendült fel újra iránta, amikor 48 évesen megszülte második gyermekét, Áront. „Teljesen megváltozott az életünk, hiszen kétgyermekes család lettünk. Az igazat megvallva, én a mai napig próbálom felfogni ezt a csodát, még nem hittem el teljesen, olyan álomszerű az egész” – nyilatkozta a BEST magazinnak idén márciusban Dorka.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top