nlc.hu
Trend

Nőnek öltözve érettségizett barátnője helyett

Nőnek öltözött, hogy barátnője nevében tegye le az érettségit

A férfi azzal védekezett, szerelmes a nőbe, csak jót akart neki, de a hatóságokat ez nem hatotta meg.

Egy afrikai fiatalembert őrizetbe vettek, miután nőnek öltözött, hogy barátnője nevében tegye le az érettségi vizsgát. A szenegáli 22 éves Khadim Mboupnak csalással sikerült is átvernie az oktatókat egy érettségi vizsgaközpontban hosszú hajú parókában, fülbevalóban, női ruhában és full sminkben.

Nőnek öltözött, hogy barátnője nevében tegye le az érettségit

Nőnek öltözött, hogy barátnője nevében tegye le az érettségit. Fotó: Unsplash

Az álcázás mestere azonban nem örülhetett sokáig: az egyik felügyelőnek gyanússá vált a kinézete, rendőrt hívott, majd leleplezte a csalást. A hatóságok a barátnőhöz is eljutottak, aki egy bérelt motelszobában várt a kedvesére. Mboup beismerte tettét, de azt állította, kizárólag barátnője, Gangué iránti szeretetből cselekedett, akinek komoly gondjai voltak az angol nyelv elsajátításával. Ez persze nem hatotta meg a tiszteket.

A fiatalok a legrosszabb esetben 1-5 éves börtönbüntetést vagy súlyos pénzbírságot is kaphatnak, egy időre pedig biztosan nem szerezhetnek oklevelet vagy diplomát.

(via)

Elképesztő csalások

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top