nlc.hu
Trend

430 ezer forint két a luxusmárka egy szakadt pulóverért

430 ezer forint egy gyárilag rongyos pulóverért? Igen, ilyen is van!

A luxusmárkák rendszeresen dobnak piacra olyan kreációkat, amelyek árától sokaknak kikerekedik a szeme, ilyen például a gyárilag foltos vagy szakadt ruhadarabok.

A Balenciaga több olyan ruhadarabbal is előrukkolt, amelyeket mintha egy seregnyi moly vagy valamilyen más állat rágott volna meg, a legolcsóbbak a 750 dolláros (kb. 222 ezer forintos) sapkák, amik a cikk írásakor éppen nincsenek is készleten az amerikai webshopban, a legdrágább pedig a 3150 dolláros (kb. 935 ezres), gyárilag viseltes női kabát, de vannak pólók, nadrágok, és pulóverek is.

Utóbbiak közül a képen látható darab 1450 dollárt, vagyis nagyjából 430 ezer forintot kóstál. Tény, száz százalékban szűz gyapjúból készül.

Balenciaga

Fotó: Balenciaga

A közösségi oldalakon többen is kifejtették véleményüket ezzel a kollekcióval kapcsolatban, és nem mindenki értékeli a divatház koncepcióját, értetlenkedve fogadták azt. Sokan nem értik, hogy miért kellene ilyen sokat fizetniük egy olyan ruhadarabért, ami úgy néz ki, elég sok mindenen ment keresztül, és mintha a kukából szedték volna elő vagy éppen egy kutya szájából rángatták volna ki. 

(via Oddity Central)

Hogy mennyi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top