Trend

Órási mellei miatt műtétre gyűjt egy fiatal operaénekes

Maddie Boreham attól fél, hogyha nem műtik meg, nem gyakorolhatja majd hivatását.

Maddie Boreham egy év múlva végez majd a konzervatóriumban, ám attól tart, nem tud majd tovább építeni operaénekesnői karrierjét, ha csak műtéti úton nem kisebbítteti meg óriási, brit számozás szerint 34KK méretű mellét. Órási keblei miatt ugyanis most is megterhelő az éneklés, a nehéz hosszú ideig egyenesen állnia, márpedig operaénekesként nagyon fontos a testtartás. “Nemrég egy koncertre próbáltunk, egy kórusművet adtunk elő. A végére már alig bírtam állni, a melleim miatt annyira fájt a hátam” – nyilatkozta. 

Maddie már korábban is járt orvosnál, hogy beszéljen a lehetőségekről, de műtétre még nem került sor, igaz, nem is szeretne már sokáig várni a beavatkozással. A járvány miatt most az államilag finanszírozott operációt nem gondolja járható útnak, ezért úgy gondolta, pénzgyűjtést indít, hogy egy magánklinikán feküdhessen kés alá, ám ez ugye komoly költséggel jár, a mellkisebbítő műtét 700 fontba (közel 2,9 millió forintba) kerülne, írja a Metro

Maddie Boreham saját állítása szerint későn érő típus, 13 évesen már aggóda kérdezte édesanyját, hogy valaha megnőnek a mellei, három évvel később viszont már komoly méretekkel rendelkezett, ami miatt rengeteg megjegyzést kapott az iskolában, és később sem lett jobb a helyzet, ha szórakozni ment, rengeteg kellemetlen élménye volt, a társkereső oldalakra is inkább olyan képeket tölt fel, ahol nyaktól felfelé látszódik. Ugyan sokan vannak, akik azt mondják, milyen szerencsés, hogy ekkora mellei vannak, ő ennek pont az ellenkezőjét gondolja, és reméli, hogy az operáció után minden probléma, amit a keblei okoznak, megszűnik majd.

műtét

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top