nlc.hu
Trend

Anti-aging szérum: Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum

Új anti-aging szérummal jelentkezett a Clinique

A Clinique ránckorrigáló szérumújdonság tele van a bőr számára hasznos összetevőkkel.

Ránckorrigáló szérumújdonsággal jelentkezett a Clinique, a Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum különlegessége, hogy három irányból támadva igyekszik enyhíteni a ráncokat, barázdákat. Az ígéretek szerint hidratálással tölti fel az apró, száraz ráncokat, a bőrfelszínt megújítva minimálisra csökkenti a ráncok mélységét, és a kollagéntermelést serkentve regenerálja a bőrt. Formulája gyengéd, így akár napi kétszer is használhatjuk.

Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum

Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum

Min alapul a Clinique szérum hatása?

Jó pár, a bőr számára hasznos összetevő került a készítménybe, amelyek együttesen átfogó anti-aging hatással bírnak:

  • CL1870 Laser Focus™ Complex: Ez a hatóanyagkomplex peptidek, kollagénépítő és bőrnyugtató összetevők keveréke, amely a bőr ráncok elleni ellenállását fokozva, észrevehetően regenerálja a különböző mélységű ráncokat. A peptidek közt találjuk az
    • Acetyl Hexapeptide- 8-at (Neuro peptide), amiről azt érdemes tudni, hogy a természetes kollagéntermelést serkentve enyhíti a mimikai ráncokat.
    • A Palmitoyl Tripeptide-1/Palmitoyl Tetrapeptide-7 esetén két peptidről van szó, amik egymással együttműködve serkentik a természetes kollagéntermelést.
    • A tejsavó fehérje a természetes kollagéntermelést segíti.
    • A koffein anti-irritáns összetevő, mely a bőrt nyugtatva ideálisabb körülményeket teremt a bőr regenerálásához.
    • Az alga kivonat a bőrt nyugtatva csökkenti minimálisra az irritáció esélyét az optimális regenerálás érdekében.
  • Megtalálható a szérumban egy újgenerációs A-vitamin származék is, a Retinoid-Hydroxpinacolone Retinoate, ami a természetes sejtmegújulást serkentve segít megfiatalítani a bőrt. Ennek százalékos mennyiségét nem tudjuk, ám az ajánlás szerint akár napi kétszer is alkalmazhatjuk a szérumot, vagyis gyengédnek számít, kezdő retinolozók számára is alkalmas készítményről van szó.
  • Nátrium Hyaluronát tartalma segíti, hogy a bőr puhábbá és rugalmasabbá váljon. Ez a higroszkopikus anyag ugyanis szabályozza és fenntartja a bőr ideális nedvességszintjét, így a bőr hidratálttá, puhává és tömörré válik, melynek hatására kevésbé láthatóvá válnak az apró, száraz ráncok.

Érdekelnek a szérumok? Ezek a cikkek neked valók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top