nlc.hu
Trend

Életveszélyes fertőzés a szűk farmersort miatt

Szexi akart lenni, de majdnem meghalt a szűk farmersortja miatt

A szűk sort kidörzsölte a fiatal nő bőrét, súlyos fertőzést kapott, és életveszélyes állapotba került.
Farmer sort

Egy 25 éves nő egész napos randira készült, és egy magasan felvágott, szűk farmersortot választott. A szexi ruhadarab azonban életveszélyes fertőzést okozott, a nő pedig az intenzív osztályon kötött ki.

Az Észak-Karolinában élő Sam nyolc órán keresztül viselte a forrónadrágot, és érezte, hogy kényelmetlen, de nem foglalkozott vele, elvégre randin volt. A nadrág azonban kidörzsölte a bőrét, és másnapra egy fájdalmas duzzanat alakult ki, a nő pedig egyre rosszabbul érezte magát.

Kórházba vitték, ahol kiderült, hogy a nadrág cellulitist okozott nála. Ez nem keverendő össze a narancsbőrrel – az a cellulit –, egy súlyos, bakteriális eredetű fertőzésről van szó, amely során gyakran egy seb miatt alakul ki gyulladás. Samnél ez vérmérgezéssé fejlődött, ami életveszélyes állapotot idézett elő.

Egy hétig feküdt kórházban, az orvosok azt mondták neki, elképzelhető, hogy el kell távolítani a feneke egy részét a fertőzés miatt. Végül megúszta a műtétet, és hazaengedték, de egy hónap múlva vissza kellett mennie, mert a cellulitis kiújult. Az orvosok antibiotikumokkal kezelték, és azóta teljesen rendben van.

Az eset óta három év telt el, de a nő most osztotta meg a történetét. Sam azt mondja, legalább a randi jól sikerült, mert még mindig együtt vannak.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Jan Vašek)

Egészségkárosító ruhák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top