nlc.hu
Trend

Chester Hill nagy fala

Unatkozott a karanténban, felhúzta a kertjében a nagy falat

A férfi szomszédai alaposan kiakadtak a karantén alatt épült, sajátos alkotás miatt.

Chester Hill nagy fala – így hívja azt az 5,65 méter magas, acélszerkezetes, parkettaszerűen díszített falat, melyet a kertjében húzott fel egy Ali nevű ausztrál férfi a karantén idején, saját bevallása szerint azért, mert egyrészt unatkozott, másrészt privát szférára vágyott.

„Nos, amikor otthon ülsz, nem mehetsz sehova, és a szomszédok bámulnak, azt mondod, hogy tudod mit? Építek egy átkozott falat” – nyilatkozta egy tévécsatornának.

A fal magassága háromszorosa egy átlagos kertvárosi kerítésnek, ami miatt több szomszédja is kifejezte nemtetszését, sőt a helyi városvezetésnél is többen panaszt tettek miatta.

A nagy fal

A nagy fal (Fotó: A Current Affair)

„Igen, meg akartam csinálni a másik oldalát is… de ha f***fej szomszédaid vannak, akkor ez történik” – méltatlankodott Ali.

A férfi már hivatalos felszólítást is kapott, hogy bontsa le a falat, ám az utolsó pillanatban sikerült haladékot kérnie. Most azt fontolgatja, hogy a legrosszabb esetben eladja az alkotását.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top