nlc.hu
Trend

Divatos szettek Jennifer Lopez stílusában

Jennifer Lopezre mindig számíthatunk, ha nőies szettekről van szó, ő ihlette divatanyagunkat

Benned is van egy kis JLo?

Ha a nőies, szexi, mégis kifinomult öltözködésről van szó, Jennifer Lopez megkerülhetetlen a sztárok közt. Nemcsak színpadi szettjeiből árad a glamúr, de a hétköznapokon is kedveli a csinos összeállításokat. Ez utóbbiak ihlettek meg minket is, ezekben az outfitekben a hűvös idő ellenére is díva módjára jelenhetünk meg bárhol.

 Monokróm szett

Jennifer Lopez kedveli az egy szín árnyalataiból építkező összeállításokat, mint amilyen ez a bőrszoknyás, bőrkabátos szett is, mely esetén a csizma színe is harmonizál. Némi aranyszín részletnél nem is kell több melléjük, és a mély dekoltázst is jobb, ha hagyjuk. Egy ilyen outfit fekete garbóval is hipernőies, ne bukjuk el a kifinomultság szépségét.

 

Jennifer Lopez által inspirált elegáns szett

1. Fekete garbó – Zara, 2. Aranyszín karika fülbevaló – Parfois, 3. Trencskó fazonú kabát – Reserved, 4. Barna bőrcsizma – Eva Longoria – ecipo.hu,  5. Cipzáras bőrszoknya – Massimo Dutti, 5. Logómintás kézitáska – Michael Michael Kors

Kényelmes glamúr

Attól, hogy farmert húzunk, még extrázhatjuk a szettünket, mi sem jobb megoldás rá télen, mint egy látványos kabát! Igaz, Jennifer Lopez ehhez a Dolce & Gabbana összeállításához szeptemberben még tűsarkú szandált húzott, mi bátran viseljünk egy hasonló szettet bokacsizmával is.

Jennifer Lopez által inspirált farmer szett

1. Printes hosszú ujjú póló – Zara, 2. Napszemüveg – Michael Kors – Optic World, 3. Fém sarkas bokacsizma – Kazar, 4. Patchwork farmer – Diesel – aboutyou.hu, 5. Rövid műszőrme kabát – Desigual

Műszőrme, az alap

Mi sem illik jobban JLo stílusához, mint a (mű)szőrme kabát, legyen az rövid dzseki fazon, vagy egy hosszú, drámai darab. Mint látható, műszőrmét pedig nemcsak szexi szettekhez érdemes választani, egy kényelmes, bakancsos összeállítást is rögvest nőiesebbé varázsol.

Jennifer Lopez által inspirált műszőrme kabátos szett

1. Fémrátétes pulóver – Pinko, 2. Napszemüveg – Vogue – Optic World, 3.  Fűzős bakancs – Timberland – answear.hu, 4. Műbőr leggings 0 Mango, 5. Aranyszín kézitáska – Zara, 6.  Műszőrme kabát – Comma,

Fotók Jenifer Lopezről: Profimedia, Getty Images

Divattippek télre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top