nlc.hu
Trend

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer modellkednek

Együtt modellkednek Diana hercegnő csodaszép iker unokahúgai, Eliza és Amelia

A 29 éves Eliza és Amelia között rendkívül szoros a kapcsolat. Közösen vágtak bele a modellkedésbe is.

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer és akkori neje, Victoria Aitken ikerlányai, Amelia és Eliza 1992-ben születtek. 1995-ben a család Fokvárosba költözött, így az ikrek nővérükkel, Kittyvel és öccsükkel, Louise-szal a reflektorfénytől távol nőttek fel. Mindössze 5 évesek voltak, amikor Lady Di elhunyt, így nem volt alkalmuk túl sok időt együtt tölteni vele. „Mindig csak a nagynéninkként ismertük. Dél-Afrikában nőttem fel, ezért míg sokkal idősebb nem lettem, keveset tudtam arról, milyen jelentős szerepet töltött be a világban” – idézte fel Lady Eliza egy interjújában. – „Hihetetlenül kedves, anyai és szeretetteljes volt. Mindig igyekezett kapcsolatba lépni velünk, és tehetsége volt ahhoz, hogy olvasson a gyerekek szívében.”

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer 2021 szeptemberében (Fotó: Isa Foltin/Getty Images for Dior)

A 29 éves ikerpár mindössze néhány hónapja tette át székhelyét Dél-Afrikából Londonba, ahol ezerrel belevetették magukat a társasági életbe. A divatvilág is felfigyelt rájuk, leszerződtette őket a Storm modellügynökség és csak úgy kapkodnak utánuk a magazinok és a divatházak. 

„Nagyon izgalmas volt végre megtenni a lépést. London kihívás elé állít és inspirál minket” – fogalmazott Lady Amelia.

Az ikrek tavasszal közösen pózoltak a neves Tatler magazin címlapján. Nem csupán modellkedéssel szeretnének azonban foglalkozni: Eliza belsőépítésznek, Amelia pedig esküvőszervezőnek készül.

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer

A Tatler címlapján

Az ikertestvérek rendkívül közel állnak egymáshoz. „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy a legjobb barátunkkal együtt születtünk. Igaz, hogy az ikrek között különleges kapcsolat van – fogalmazott Eliza a Hello! magazinban. – Bárhová is megyünk, eltéphetetlen kötelék van közöttünk. A jövő fényes, és ez csak a kezdet.”

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer

Közösen építenek modellkarriert (Fotó: Neil P. Mockford/Getty Images)

Míg Eliza jelenleg a brit arisztokrácia egyik legkapósabb hajadona, addig Amelia már az esküvőjére készül. A párja, Greg Mallett 11 közös év után, tavaly nyáron kérte meg a kezét és természetesen vele költözött Londonba is. Azt egyelőre még nem döntötték el, hogy az esküvőt Dél-Afrikában, vagy a Spencer család althorpi birtokán tartják majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top