nlc.hu
Trend

Újabb ünnep Guinness-rekord dőlt meg - videó

Ilyen gyorsan még nem csomagoltak be embert ajándékpapírba – videó

David Rush nem tud leállni a rekorddöntéssel, és most tettestársa is akadt.

Az Egyesült Államokban a szomszédság összefogott, hogy az ünnepek alkalmából egy különleges Guinness-rekordot állítsanak fel. David Rush, aki eddig több mint 200 Guinness-rekordot döntött meg a tudományos oktatás népszerűsítése érdekében, összefogott a szomszédjával Lisa Marie Hannonnal, hogy csomagolópapírba “öltöztessék” az asszony fiát, Joey-t. A párosnak mindössze 1 perc 43 másodperc kellett ahhoz, hogy teljesítsék a feladatot, ezzel pedig lekörözték az eddigi csúcstartókat, a Dude Perfect csapatát, akiknek ugyanez a művelet 1 perc 58,9 másodpercig tartott.

Az embercsomagolás egyébként nem annyira könnyű feladat, annak érdekében, hogy a rekordot hivatalosan is elismerjék, Rushnak és Hannonanak ügyelnie kellett arra, hogy Joey-t tetőtől talpig fedje a csomagolópapír, és arra is, hogy közben ne szakadjon el papír. “Az emberek nem dobozok, és az emberi test formája miatt elég nagy kihívás anélkül ráilleszteni a papírt, hogy az elszakadna” – hívta fel a figyelmet a nehézségekre Rush.

Macska csomagolópapírokkal

Fotó: Getty Images

(via UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top