nlc.hu
Trend

Mátrix 4 premier: sztárok ruhái a vörös szőnyegről

A Mátrix-hatás a sztárokat már elérte, tobzódtak a lakkban és feketében a premieren

Egy tucatnyi Neo közt Keanu Reeves volt a szürke kisegér.

A Mátrix negyedik része, a Mátrix: Feltámadások mától nézhető meg a mozikban, ami egyet jelent azzal, hogy sztárok népes hadával megtartották San Francisco-ban a premier vetítését is a filmnek. A Mátrix-hatás pedig ahol annakidején abbamaradt, most ott folytatódott: lakkhatású ruhák, fekete futurisztikus szettek uralták a vörös szőnyeget. Carrie-Anne Moss mindenkit lenyűgözött az est legmátrixosabb ruhájával, Keanu Reeves pedig kicsi visszarántott a valóságba. Neo karaktere a konszolidáltan csíkos nyakkendőjén képtelen volt áttörni.

Yahya Abdul-Mateen II

Morpheus szerepében most Yahya Abdul-Mateen II-t láthatjuk, a színész természetesen a napszemüvegről sem feledkezett meg. Összességében pedig sötétbarna lakk szettje jelmezként is megállta volna a helyét.

Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Keanu Reeves

A színész láthatóan nem jelmezbálra készült, hozta önmagát és nem gondolta túl az öltözködés kérdését. Ez talán egyszerűnek hat a vörös (vagy jelen esetben zöld) szőnyegek világában, ám jóval valóságosabbnak, hétköznapibbnak, ami végsősoron a film cselekményét tekintve a legkevésbé valódi mind közül.

Keanu Reeves a Mátrix 4 premierjén

Keanu Reeves a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Carrie-Anne Moss

A Trinity-t alakító színésznő Oscar de la Renta ruhája a legtökéletesebben hozta a Mátrix-stílust, méghozzá anélkül, hogy bárki jelmeznek nézte volna vékony, neon zöld és ezüst flittercsíkokkal ékesített estélyi ruháját.

Carrie-Anne Moss a Mátrix 4 premierjén

Carrie-Anne Moss a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Jonathan Groff

Smith ügynök karakterében is másik színészt köszönthetünk, Jonathan Groffot, aki partnerével jelent meg az eseményen. Az unalmas ügynök öltöny-jellegtől szettjét csak a necc póló mentette meg, társa nála már több glamúrt vitt a dologba, csillogó mokaszinje és a bársonyfényű zakó remekül passzolt egymáshoz, áttetsző ingjének pedig a nyakkendő volt képes elegáns jelleget adni. Na, de nem ő szerepelt a filmben, hanem Groff, aki ama híres mondatnál majdnem összepisilte magát a forgatások során.  

Jonathan Groff a Mátrix 4. premierjén

Jonathan Groff a Mátrix 4. premierjén (Fotó: Profimedia)

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárja egy (meglehetősen fontos szereppel bíró) pszichoterapeutát játszik a filmben, a premieren pedig a Mátrixhoz méltón futurisztikus öltönyben jelent meg: a kötelező zöld mellett apokaliptikus szivárványt idéző átmenettel megjelenő lilák és kékek uralták ruháját (akárcsak a film feliratát a háttérben!), ami a Berluti divatház kreativitását dicséri. 

Neil Patrick Harris és férje, David Burtka a Mátrix 4 premierjén

Neil Patrick Harris és férje, David Burtka a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége, aki Niobe szerepében látható a filmben, volt A Nagy Ruhás híresség az esten, a vörös giga uszályt felkiáltójelként húzta maga után.

Jada Pinkett-Smith a Mátrix 4 premierjén

Jada Pinkett-Smith a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Priyanka Chopra Jonas

Sati szerepében láthatjuk Priyanka Chopra Jonast, fénylő ruhájáról egy világvégét túlélt rozsdás fém darab jutott eszünkbe, de a lehető legnemesebb értelemben.

Priyanka Chopra Jonas a Mátrix 4 premierjén

Priyanka Chopra Jonas a Mátrix 4 premierjén (Fotó: Profimedia)

Már ezeket a filmeket is megnézheted

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top