nlc.hu
Trend

Elveszett a jegygyűrű, segített a közösségi média

A Facebook segítségével kapta vissza az elveszett jegygyűrűjét

Kalandos úton került meg az elveszett ékszer.

Az amerikai John Lefever ijedten konstatálta, hogy kézmosás után nem látja a kezén a jegygyűrűjét – írja a UPI.com. A férfi azt gondolta, az ékszer a lefolyóba esett, emiatt különösebben nem is aggódott miatta, mert tudta, hogy a szűrőből majd előkerül, csak azt kell megvárnia, hogy valamelyik fia meglátogassa és segítsen neki szétszedni a lefolyót.

Kalandos úton került meg az elveszett jegygyűrű

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Hat nappal később aztán alaposan meglepődött, amikor lányunokája közölte vele, hogy egy ismeretlen Facebook-felhasználó felvette vele a kapcsolatot, miután meglátta az Oregon Dairy nevű élelmiszer-üzlet egyik posztját.

Kiderült, hogy Lefever épp aznap járt a boltban, amikor azt hitte, hogy a lefolyóba ejtette a gyűrűjét, amelyet, mint kiderült, az üzlet előtti parkolóban találtak meg. 

A nemrég megözvegyült férfi nagyon megörült a hírnek, mivel nagyon sokat jelent neki a jegygyűrű, különösen a decemberben esedékes hatvanadik házassági évfordulója előtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top