nlc.hu
Trend

Gyönyörű hajköltemények

Elképesztő csodafrizurákat készít ez a vietnami fodrász

A tehetséges fodrász látványos, virágformájú mintákat készít.
frizura

Egy fiatal vietnami fodrász, Nguyen Phat Tri, nagy figyelmet kapott szemet gyönyörködtető virágos hajkoronái miatt – írja az Odditycentral.com.

A 28 éves Nguyen Phat Tri 2015-ben szerzett diplomát az An Giang Egyetemen biotechnológia szakon, de mivel mindig is a művészetek érdekelték, sminket és fodrászatot is tanult. Ez ellentmondásos pályaválasztásnak tűnhet, de az idő bebizonyította, hogy ez volt a helyes, mivel az ifjú Phat Tri gyorsan hírnevet szerzett magának a vietnami fodrászatban néhány igazán innovatív technikának és dizájnnak köszönhetően.

Nguyen Phat Tri alkotásai milliónyi nézettséget generálnak a közösségi médiában, de kevesen ismerik fel, mennyi munka van ezekben. A legegyszerűbb tervek elkészítése 1-2 napot vesz igénybe, de a legbonyolultabbakhoz 2-3 hónap is kell.
 
Amint azt el lehet képzelni, Phat Tri munkájára nagyon nagy a kereslet, annak ellenére, hogy munkái nem éppen olcsók – több száz dollárba kerülnek.
 
A jövedelmező üzlet ellenére Nguyen Phat Tri általában több kérést utasít el, mint amennyit elfogad, mert szívesebben szenteli az idejét új tervek és technikák kutatásának.
 
Nguyen Phat Tri először 2020 nyarán mutatta be a világnak virágos hajterveit, és azóta számos új modellt tervezett, köztük lótusz-, hibiszkusz-, krizantém-, liliom-ihlette dizájnt.

Frizuráit ITT nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top