nlc.hu
Trend

Egy egykori menyasszony tanácsai

Ezért nem láthatja a vőlegény esküvő előtt a menyasszonyt!

Egy újabb példa arra, miért fontos, hogy titokban tartsd az esküvői ruhákat az illetéktelenek előtt.

Nicole Pellegrino, egy esküvőkkel foglalkozó podcast műsorvezetője elmesélte, mi volt a legnagyobb hibája a ceremónia előtt. Megmutatta ugyanis menyasszonyi ruháját a vőlegényének, ám a pasi nem volt elragadtatva.

Bájos esküvői fotó

Képünk illusztráció (fotó: pixabay)

Ne mutasd senkinek a ruhádat az esküvő napja előtt” – mondta Pellegrino. „ Én szinte mindenkinek megmutattam az enyémet, aki kíváncsi volt. Nem viccelek. Legyen szó egy barátról, egy távoli rokonról vagy egy munkatársról, úgy csináltam a fotókat arról a ruháról, mintha nem lenne holnap. Ráadásul sokan rosszul hazudnak, az arcukon látom, ha nem tetszik nekik a ruhám.

Tehát, még ha igazán szereted is a ruhádat, és jól érzed magad benne, ezek az apró vélemények tudat alatt elkezdik beszennyezni a saját ruháddal kapcsolatos perspektívádat” – folytatta. „Ehelyett ragadj meg két-három embert, akikben igazán megbízol, és szeretnéd a véleményüket a ruháról, vidd el őket vásárolni, támogassanak az úton. Csak mutasd meg nekik. Így az esküvő napján lesz egy nagy meglepetés mindenkinek, minden koszorúslányod először látja, ez igazán különleges, és nem kell foglalkoznod az emberek véleményével.

A Brides magazin szerint az Egyesült Államokban egy esküvői ruha országos átlagköltsége 1631 dollár (527 ezer forint). Ilyen nagy árcédula mellett minden bizonnyal érthető, hogy egyes nők miért tapasztalják meg a vásárlás okozta lelkiismeret-furdalását.

Pellegrino azt mondta a Fox Newsnak, hogy a menyasszonyoknak emlékezniük kell arra, hogy miért házasodnak össze, hogy megfékezzék a divatközpontú önbizalomhiányt.

Hozzátette:

Ne feledd, hogy mindenkinek megvan a véleménye mindenről, amit csinál, különösen, mivel manapság minden megtalálható a közösségi médiában. Tehát, ha olyan ruhát keresel, amelyről úgy gondolod, hogy másoknak tetszeni fog, akkor csak boldogtalan leszel. Szerezz olyan ruhát, ami illik az ízlésedhez, stílusodhoz és személyiségedhez. Lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, de egyszerűen figyelmen kívül kell hagynod őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top