nlc.hu
Trend

Óriásplakáton keres párt lányának a rákbeteg anya

Óriásplakáton keres párt a lányának a rákbeteg anya

A rákbeteg édesanya biztos akar lenni abban, hogy lánya megtalálja a társát, ezért óriásplakáton keres párt Mollynak.

Egy édesanya óriásplakáton keres párt a lányának, ráadásául nem is akárhol, hanem a híres New York-i Times Square-en jelent meg a hatalmas hirdetés.

A Beth Davis nevű bostoni édesanyánál először 2004-ben diagnosztizáltak mellrákot. Kemoterápiával kezelték, aminek köszönhetően éveken át jól érezte magát, ám 2020 júniusában a rák átterjedt a csontjaira.

A New York-i Times Square

Óriásplakáton keres párt lányának a rákbeteg anya (Fotó: Unsplash/Cris Tagupa)

A 61 éves rákbeteg nő úgy érzi, már nem sok időt tölthet a férjével és a 30 éves lányával, ezért döntött úgy, hogy segít Mollynak sürgősen párt találni, már csak azért is, mert látta, hogyan tette tönkre a fiatalok szociális életét a koronavírus.

Lánya beleegyezésével Beth csinált egy profilt Mollynak a Wingman nevű társkereső alkalmazásban, amely lehetővé teszi, hogy a barátok és a családtagok kerítőként segítsenek a pártalálásban. Amikor a Wingman alapítója, Tina Wilson meghallotta az anya és lánya történetét, óriásplakát csináltatott Molly profiljából.

„Szeretném látni, hogy Mollynak van egy olyan társa az életben, aki imádja és minden elé helyezi őt, mert ahogy Mollyt ismerem, biztosan így fog tenni” – árulta el az édesanya.

Molly azt mondta, egyáltalán nem bánja anyja erőfeszítéseit, és hozzátette, hogy olyan párt keres, aki megnevetteti és jól tud kommunikálni az emberekkel.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top