nlc.hu
Trend

Meggyes Dávid félrelépései

Több vasat is tartott a tűzben Meggyes Dávid, aki megcsalta Horváth Grétát

Turi Xénia azt állítja, hogy Meggyes Dávid „tizenként vasat tartott a tűzben”.

Múlt pénteken derült ki, hogy az Ázsia Expressz második évadának győztes párosának, Horváth Grétának és Meggyes Dávidnak zátonyra futott a házassága. Később Dávid elárulta, hogy megcsalta Grétát.

Most Turi Xénia, a Love Island egykori szereplője árult el meglepő dolgokat a Story magazinnak a hűtlenkedő Meggyes Dávidról.

Dávid Grétivel való kapcsolata előtt és a házassága alatt is félreérthetetlen üzenetekkel bombázott, de én mindig leráztam, mert tudtam, hogy házas, és egyébként is furcsa stílusa van, egyáltalán nem jön be. Összevissza irkál mindenkinek, tudomásom szerint tizenkét vasat tartott a tűzben, és ki tudja, még hány nőt szédített

 – mondta Turi Xénia.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta

Meggyes Dávid és Horváth Gréta (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Az egykori valóságshow-hős azt állítja, annak idején megpróbálta jelezni Grétának, hogy párja nála próbálkozik.

„Én már a legelején jeleztem neki, hogy jobb, ha szemmel tartja Dávidot, mert nem bír magával. Akkor egy letiltást kaptam cserébe, de mint kiderült, az is a férje műve volt, gondolom, így akart elhallgattatni. Nem sikerült!” – árulta el.

A Blikk egyébként úgy tudja, hogy Meggyes Dávid új szerelme a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra, akinek tavaly novemberben, alig öt hónappal az esküvőjük után véget ért 12 éves kapcsolata Köcse Györggyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top