nlc.hu
Trend

Különleges akváriumban figyelheti a halakat a macska

Különleges akváriumban figyelheti a halakat a macska

Ezzel az akváriummal a macska úgy érezheti magát, mintha együtt úszkálna a halakkal.

A macskák nagyon szeretik az akváriumokat, hosszú ideig képesek bámulni az üvegfal mögött úszkáló halakat, és néha megpróbálják elkapni őket.

A TikTokon és az Instagramon igazi sztárnak számító macska, Jasper számára egy különleges, egyedi akváriumot készítettek a cincinnati székhelyű Aquatics and Exotics nevű üzletben.

Egy üvegkockát építettek az akvárium aljába, amelyen keresztül Jasper úgy figyelheti a színes halakat, mintha csak ő is velük együtt úszna a vízben, mégsem lesz vizes közben.

Különleges akváriumban figyelheti a halakat a macska

Ezt az akváriumot minden macska imádja (Fotó: Instagram/jasperthecatfish)

A macska néha meg is tapogatja a mancsával az üveget, mintha csak játszani hívná a halakat. A különleges akvárium egyetlen hátránya, hogy a másik cica, Willow is nagyon szereti, így felváltva kell használniuk.

A macskabútoroknak külön világa van, és gyakori, hogy kombinált tárgyak készülnek, amelyeket az emberek és a cicák is használhatnak. Legutóbb például egy olyan ágyat mutattunk be, ami egyben macskatorony is.

(My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top