nlc.hu
Trend

Teherbe esett a transzszexuális férfi

Nagyon meglepte a férfit, amikor teherbe esett, mindenesetre megszülte a gyereket

Hormonkezelése alatt jött rá a transzszexuális férfi, hogy teherbe esett. Ma a világ legboldogabb apukájának tartja magát.

A 24 éves, transzszexuális Ryan Sanderson soha nem hitte volna, hogy teherbe eshet, hiszen épp tesztoszteron-hormonkezelés alatt állt, hogy testileg is nőből férfivá alakulhasson át, de expartneréről – aki elvileg a gyerek apja volt – is úgy hitte, nemzőképtelen. A hormonkezelések kilencedik hetében jött rá: tényleg teherbe esett. A kezelést azonnal félbeszakította, azonnal biztos volt benne, szeretné megtartani a babát.

„Hittem benne, hogy ez a sors keze. Bár soha nem voltam vallásos, úgy éreztem, ez egy jel, hogy azelőtt kell gyereket vállalnom, hogy alámerülök a tesztoszteron kezelésekben”nyilatkozta, és hozzátette, bár orvosa tartott a lehetséges komplikációktól, minden gond nélkül alakult. Hendrick nevű kisfia időközben a világra jött, Ryan Sanderson pedig boldogabb nem is lehetne. A gyermek édesapjával azóta különváltak útjaik, a kisfiút Ryan édesanyjával nevelik.

Transzszexuális férfi

Forrás: Metro

Ryan mindössze 7 éves volt, amikor először érezte, hogy másképp érez, mint kortársai. 19 éves volt, amikor coming outolt. Ekkor már biztosan tudta, nem tud megbírkózni azzal a testtel, amit örökül kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top