nlc.hu
Trend

Hármas ikreket vett feleségül, hogy együtt maradjanak a testvérek

Hármas ikreket vett feleségül, mert nem akartak elszakadni egymástól a testvérek

A hármas ikrek ugyanazt tették a férfivel is, mint gyerekkoruk óta mindennel: megosztották egymással.
A hármas ikrek, akik ugyanahhoz a férfihez mentek feleségül

Egy kongói férfi hármas ikreket vett feleségül, mert a nők nem akartak elszakadni egymástól, inkább ugyanazon a férfin osztoznak.

A Luwizo nevű 32 éves férfi az interneten ismerkedett meg a hármas ikrek egyik tagjával, Natalie-val. Összejöttek, ám amikor Luwizo találkozott a nő testvéreivel, Natashával és Nadege-zsel, nem tudta megkülönböztetni őket, és mindháromba szerelmes lett. Innen pedig már nem volt megállás.

A három nővér korábban arra készült, hogy mikor férjhez mennek, az végérvényesen elválasztja őket egymástól. De amikor találkoztak Luwizóval, rájöttek, hogy más megoldás is van.

Amikor először közöltük vele, hogy mindannyiunkat feleségül kell vennie, megdöbbent. De mivel már mindhármunkba beleszeretett, semmi sem tudta megakadályozni a terveinket, hiszen mi is szerelmesek voltunk belé

– mesélte Natalie.

Szerint az emberek nem tudják megérteni, hogy három nő osztozzon egy férjen, de nekik gyerekkorunk óta az az életük, hogy mindenen megosztoznak.

Luwizo családja nem volt elájulva a többnejűségtől, a szülei nem vettek részt az esküvőn, és kitagadták a férfit. A húga is nehezen fogadta el a dolgot, de ma már megérti a testvére döntését, és mindenben támogatja őt.

Nemrégiben írtunk egy egypetéjű ikerpárról, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze. Így a fiaik unokatestvérek, testvérek és ikrek is egyben. 

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: YouTube/Afrimax English)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top