nlc.hu
Trend

Pete Davidson tetoválása

Pete Davidson magára tetováltatta Kim Kardashian nevét, akivel novemberben jött össze

Már előre terveznek, a humorista pedig fülig szerelmes.

Kim Kardashian és Pete Davidson november végén hivatalosan is bejelentették, hogy összejöttek. Addig is sokan találgattak, hogy a celebnőfaló humorista és a botrányhősnő egy pár, de egy közös képpel pontot tettek az i-re. Kardashian volt férje, Kanye West nem nézi jó szemmel az új kapcsolatot, hiszen vissza akarja kapni az exét, ezért olyan dolgokra vetemedik, ami még a rajongóinak is sok. Ez azonban nem zavarja sem Davidsont, sőt, annyira szerelmes, hogy magára varratta Kim Kardashian nevét.

kim kardashian

Fotó: Youtube

 

Ezt Kim árulta el Ellen DeGeneresnek, aki meglepetten reagált. Arról is beszélgettek, hogy végre kikerült Instagamra az első közös kép, amivel szokatlanul sokat vártak. Kardashian állítása szerint nem akartak ezzel villogni, pedig nagyon sok „cuki” közös fotójuk van, ám ő legutóbb akkor randizott, amikor még nem létezett az Instagram és akkor még teljesen mások voltak a szokások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top