nlc.hu
Trend

Gyuricza Dóri szülés utáni teste

Fehérneműben mutatta meg magát a nemrég szült Gyuricza Dóri: „Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is”

A kéthetes kislányával szelfizett Rácz Jenő felesége.

Fehérneműben mutatta meg magát a közösségi oldalán a nemrég szült Gyuricza Dóri. Az újdonsült kismama éppen kislányát, a kéthetes Kamillát tartja a karjában a felvételen. Rácz Jenő felesége a posztjában meghatóan ír az anyává válás folyamatáról, valamint arról, hogyan éli meg a gyermekágyas időszakot. Bevallotta, büszke a testére, szereti a pocakját, akármekkora is, az újdonsült anyukáknak pedig azt tanácsolja, hogy szeressék magukat, ráérnek még a pluszkilók leadásával foglalkozni.

Gyuricza Dóri

Gyuricza Dóri, fotó: Sajtóklub

Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel‼️ Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is. Adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól!! Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás. Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük. Esténként őszinte hálát érzek mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam, amiért ekkora csodákra vagyok képes. Adj időt magadnak‼️ Légy büszke magadra‼️ Szeresd magad!!” – olvasható Gyuricza Dóri posztjában.

Bejegyzésére férje is reagált. “Szeretlek titeket! Alig várom, hogy otthon legyek veletek” – üzente Rácz Jenő a kommentek között.

A sztárséf amúgy igazi mintaapa. Reggelente ő végzi a Kamilla körüli teendőket, hogy így kímélje a feleségét.

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top