nlc.hu
Trend

Babaruhákat tervezett Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina: „Volt olyan időszakom, hogy elvarázsolt és csak ebben tudtam létezni”

Valóra vált a színésznő nagy álma.

Som-Balogh Edina és  üzlettársa, Pintér Gabriella a hétvégi BabaMama Expon állt a “nagyközönség” elé saját tervezésű babaruha kollekciójával: egy olasz márka kisgyermekeknek szóló kollekcióját vezették be a hazai piacra webshop formájában. A színésznő  elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen a divat világa egész életében nagy hatással volt rá. Már a kisfia, Noel születésekor is érdekelte a babadivat, kiteljesedni azonban akkor tudott, amikor világra jött a kislánya, Lilien.

Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina babaruha-tervezőként debütált – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Picinek is szerettem a divatot, amíg az ikertestvérem a matematikai egyenletekben merült el, én a divatmagazinokban. Rajongtam érte, volt olyan időszakom, hogy elvarázsolt és csak ebben tudtam létezni. Szeretem az anyagokat és a színeket, a legnagyobb örömet nekem nem ékszerrel, nem csillogó gyűrűvel lehet okozni, hanem a szép, igényes ruhákkal” – mesélte Som-Balogh Edina, aki anyaként gyakran szembesült azzal a problémával, hogy a tömeggyártásban kapható szoknyák, blúzok hiába szépek, de kényelmetlenek, rossz anyagból készülnek és hosszú távon nem viselhetőek egy kisgyermeknek. 

A színésznő és üzlettársa éppen ezért az elegancián túl a kényelmet, a jó anyaghasználatot tűzték ki célul és azt, hogy a babák a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben, amikor a ruháikat viselik.

Olvass még Som-Balogh Edináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top