nlc.hu
Trend

Legújabb fehérnemű trendek

Nem gondolnád, mi a legújabb fehérneműdivat

A kényelem és a széles fazonválaszték mára alap lett, a fehérneműk most vagányságukkal hívják fel magukra a figyelmet.

A tavaszi-nyári szezonra a divattrendeket egyértelműen az életvidám változatosság jellemzi. A melegítők háttérbe szorultak, és bár a kényelem maradt, most egy egészen más, szexibb oldaláról mutatkozik be. A játékosság pedig nemcsak a fazonokban, de a színekben is tetten érhető. Élénkség vesz körül minket, amerre csak nézünk, mindez pedig a fehérneműdivatra is hatással van.

Színek a topon

A fekete és fehér mellett a testszínű fehérneműk jelentették sokáig a színes változatokat, a jól bevált hármassal pedig valóban úgy tűnt, szépen le lehet fedni ruhatárunk igényeit. Mostanság azonban úgy tűnik, lehet ennél cizelláltabban is viszonyulni a színekhez: hódítanak az orgonalila vagy épp pink fehérneműk, melyek a legnépszerűbb sportos, bralette fazonokhoz remekül passzolnak. A sötét árnyalatokat sem kell a feketére szűkíteni, sötétkék vagy épp sötétlila fehérneműket is szép számmal találunk.

Halványlila, pink és sötétlila fehérneműk a Sloggi Zero Feel legújab kollekciójából.

Halványlila, pink és sötétlila fehérneműk a Sloggi Zero Feel legújabb kollekciójából

Alternatívák

Krémszínű Sloggi Zero Feel melltartó a legújabb kollekcióból

Krémszínű Sloggi Zero Feel melltartó a legújabb kollekcióból

A krémszínű fehérneműk ékes bízonyítékok rá, milyen más a hatás, ha egy picikét eltérünk a megszokottól. A klasszikus fehér melltartókhoz és alsóneműkhöz hasonlóan nem látszódnak át még a világos ruhákon sem, lágy árnyalatuk azonban mégis a változatosság felé terel minket.

A lágy, krémszínű fehérneműk a fehér melltartók és alsóneműk népszerűségére törtek.

A lágy, krémszínű fehérneműk a fehér melltartók és alsóneműk népszerűségére törtek

Modern minták

A push-up már a múlté, évek óta vezető trendet képviselnek a kemény merevítők nélküli, kényelmes, észrevehetetlen viseletet jelentő melltartók. Ezek a sportos típusok tálcán kínálják a lehetőséget, hogy mintázatuk is újszerű, innovatív legyen. Ilyen a csipke modernebb, letisztultabb designja vagy a geometrikus mintázatok, ívek is.

Modern mintás fehérneműk a Sloggi Zero Feel legújabb kollekciójából.

Modern mintás fehérneműk a Sloggi Zero Feel legújabb kollekciójából

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top