nlc.hu
Trend

Horváth Gréta hosszú lábai

Ebben a csábító hálóingben várja párját Horváth Gréta – fotó

Hosszú, szexi lábakat villantott az influenszer az ágyból.

Mint arról beszámoltunk, nemrég újra rátalált a szerelem az elvált Horváth Grétára. A kisgyermekes influenszer karmikus találkozásként írja le a megismerkedésünket. Sőt annyira biztos már az új párkapcsolatában, hogy már a számára legfontosabb embereknek is bemutatta a szíve új választottját, akit azonban nem szeretne mutogatta a közösségi oldalain.

Horváth Gréta

Horváth Gréta bomba formában van – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Legújabb posztjában csupán azt mutatta meg az ágyban fekve, hogy milyen hálóingben és köntösben várja újdonsült szerelmét. “Szerettem volna egy szép hálóinget, köntöst a nyárra a páromhoz. Azt hiszem ez a virágos szett telitalálat lett” – posztolta ki közösségi oldalán. Követői nemcsak a hálóruhát, hanem az influenszer hosszú, szexi lábait is dicsérik.

Horváth Gréta amúgy nehéz időszakon van túl, mélyen volt, de miután – elmondása szerint – összekaparta magát és jól lett, be tudta fogadni a jó dolgokat az életben. Abban hisz, hogy minden okkal történik, soha nem szabad elkeseredni, és előbb-utóbb mindenki megtalálja az “ikerlángját”. Nála is így történt. Erről a Reggeliben mesélt a napokban.

Olvass még Horváth Grétáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top