nlc.hu
Trend

A Kate Moss kontúr

A nyár sminktrendje: kontúrozz, mint Kate Moss!

A TikTokon vált felkapottá a Kate Moss kontúr, melyet ráadásul nem is ördöngösség elkészíteni.

Kate Moss bő három évtizede ott van a divatvilág élvonalában, olyannyira, hogy megjelenésével a mai napig is új trendeket inspirál. Most épp a TikTokon vált igen felkapottá egy sminktrükk, mellyel a szupermodell arcának jellegzetes kontúrjait imitálhatjuk. 

Kate Moss a 2022-es MET-gálán

Kate Moss a 2022-es MET-gálán (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

A úgynevezett Kate Moss kontúr megalkotója Ali Martin ausztrál sminkes, aki TikTok-oldalán elsősorban a 45 feletti korosztálynak ad hasznos sminktippeket, ez a videója azonban az ennél jóval fiatalabb generációk körében is nagyot ment az oldalon.

A sminktrükk kivitelezéséhez egy bronzosítóra lesz szükséged, mely akár krémes, akár púder állagú is lehet. Alapozás után a bronzosítót az ujjbegyeid segítségével vidd fel a szádtól indulva az orcád és az állkapcsod közötti területre, majd dolgozd el úgy, hogy a szélei belesimuljanak az alapozásba, a közepén azonban maradjon meg az árnyék, hiszen épp ez adja a szupermodell vonásaihoz hasonló karaktert az arcnak. Íme a videó, mely pontosan bemutatja, mit kell tenned:

Tud-e Kate Moss kontúrozni?

Maga Kate Moss egyébként egy 2018-ban, a Harper’s Bazaarnak adott interjújában elárulta, hogy bár a világ vezető sminkmestereivel dolgozott, illetve dolgozik együtt, a legújabb sminktrendeket általában a lánya, Lila ismerteti meg vele. „Mindenre megtanít. Lila és a barátai követik az összes szépségblogot és Instagram-fiókot, és azt mondogatják: Anya, ezt ki kell próbálnod. Ő mindenfélét csinál, kontúrozást és hasonlókat, amit biztos vagyok benne, hogy velem is csinálnak, amikor dolgozom, de nem figyelek oda rá, mert túlságosan lefoglal a beszélgetés.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top