nlc.hu
Trend

Alapozó árnylatának meghatározása okostelefonnal

Így válaszd ki a tökéletes árnyalatú alapozót az okostelefonod segítségével!

Egyszerű, de annál ügyesebb trükk!
Alapozó

Az alapozó a bőrszínünkhöz legtökéletesebben passzoló árnyalatának meghatározása legevésbé sem egyszerű feladat. Bizony gyakran látunk példákat arra, vagy épp tapasztaljuk meg szó szerint a saját bőrünkön, hogy könnyű vele mellényúlni. Egy brit tiktokker, Katie Brooks azonban egyik videójában bemutat egy trükköt, mely megkönnyíti a megfelelő árnyalat megválasztását. Mindehhez csak egy okostelefonra és az Instagram applikációra van szükség.

Így csináld:

  1. Nyisd meg az Instagram alkalmazást és a Történetek üzemmódban készíts magadról egy szelfit, természetes fénynél, sminktelen bőrrel!
  2. Ezt követően lépj be a jobb felső sarokban található Rajzolás funkcióba, majd a bal alsó sarokban megjelenő rajzeszközzel kattints a fotódon egy olyan pontra, melyen a leginkább valósághűnek látod a bőrszínedet.
  3. Miután a színminta megjelent  a fordított csepp alakú részen, készíts egy képernyőfelvételt!
  4. A telefonodon nyisd meg a Fotók mappát és nagyítsd ki a képernyőfelvételen a fordított cseppet annyira, hogy az árnyalat töltse be a képernyőt, erről készíts újabb screenshotot!
  5. Ha ez megvan, menj fel a kiszemelt alapozó weboldalára és szintén képernyőfotóval mentsd le a színskálát! 
  6. Ezek után nincs más dolgod, mint a színskálát és a te bőrszíned árnyalatát tartalmazó képeket egymás mellé téve kikeresni az egymáshoz legközelebb álló tónusokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top