nlc.hu
Trend

Ő Michael Jackson magyar hasonmása

14 műtéten esett át Michael Jackson magyar hasonmása

Nemcsak külsőleg, hanem a mozgásában is ijesztően hasonlít a legendára.

Darvai Károly 14 arcműtéten esett át, mire elégedetten nézett tükörbe. Michael Jackson magyar hasonmása  Mokkában elárulta, hogy gyerekkorában kezdődött nála a popsztár iránti rajongása. “Akkor jelent meg a Thriller című album, ez ment a szórakozóhelyeken, ezáltal otthon is. Először elkezdtem gyűjteni, aztán később jött a tánc és így a hasonmás” – mesélte.

Jacko-hasonmás

Darvai Károly félelmetesen hasonlít Michael Jacksonra – Forrás: TV2 / Mokka – videó

2008-ban volt az első plasztikai műtétje az arcán. “Nem voltam így elégedett a külsőmmel, plusz egészen kicsi korom óta ezzel szerettem volna foglalkozni” – indokolta az operációkat. “Az édesapám nagyon sokat segített ebben, az édesanyám mindig is támogatott, a feleségem pedig úgy ismert meg, hogy már megvolt az első műtét. (…) Most már elégedett vagyok” – mondta el Darvai Károly, aki szeptemberben világkörüli, élőzenés turnéra indul Jacko-hasonmásként.

Egész Európán gondolkoztunk: London, Párizs, Barcelona, Németország. Most úgy néz ki, hogy Las Vegas és Japán is bekerül a turnéba” – árulta el.

A legenda magyar hasonmása arról is beszélt a Mokkában, hogy egy darabig Las Vegasban is élt: “Egész gyerekkoromban ez volt a vágyam. (….) Nagyon a szívemhez nőtt, nagyon szerettem mindig is“.

Még több sztárhasonmás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top